iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ένας αριστοκράτης ποτέ...λες να ηταν ο θειος?![]()
![]()
![]()
Ένας αριστοκράτης ποτέ...λες να ηταν ο θειος?![]()
![]()
![]()
ποτε λεωφορια η ποτε να την επαιζε?Ένας αριστοκράτης ποτέ...
Τώρα που το λες... Τον έχω σε σπάνια φωτογραφία πριν από πολλά χρόνια που είχε κατέβει Αθήνα ;)χαλαρα...τζαμπατζης κιολας
Να πάρω τη βοήθεια του κοινού;ποτε λεωφορια η ποτε να την επαιζε?
Τώρα που το λες... Τον έχω σε σπάνια φωτογραφία πριν από πολλά χρόνια που είχε κατέβει Αθήνα ;)
φαντασου να ανεβει στο καλαμαρια χαριλαου και να ρωτησει συγνωμη η πρωτη θεση η μπιζνες που ειναι?Ένας αριστοκράτης ποτέ...
Σαν να βλέπω άλλη χώρα φίλε...Θείο, δες που δούλευα.
Η ομορφιά αυτής της περιοχής είναι απερίγραπτη...
γαμηστερο θειο...ειμαι περηφανος για εσεναΘείο, δες που δούλευα.
Η ομορφιά αυτής της περιοχής είναι απερίγραπτη...
φαντασου να ανεβει στο καλαμαρια χαριλαου και να ρωτησει συγνωμη η πρωτη θεση η μπιζνες που ειναι?![]()
το εχει κανει και φοραγε και παπιγιονφαντασου να ανεβει στο καλαμαρια χαριλαου και να ρωτησει συγνωμη η πρωτη θεση η μπιζνες που ειναι?![]()
τυποι μονο εγω ειμαι αργοσχολος εισοδηματιας σαν τον λακη?γαμηστερο θειο...ειμαι περηφανος για εσενα
πτου σου....τυποι μονο εγω ειμαι αργοσχολος εισοδηματιας σαν τον λακη?![]()
Ο barock είναι ακόμη πιο προχώ, φόραγε μόνο παπιγιόντο εχει κανει και φοραγε και παπιγιον
τυπε λες να εβγαλε και μωρομαντιλο να σκουπισει το χερουλι?το εχει κανει και φοραγε και παπιγιον
Σαν να βλέπω άλλη χώρα φίλε...
μωρομαντηλο οχι δεν αγοραζει γιατι πενεται...εχει ενα μαντηλιτυπε λες να εβγαλε και μωρομαντιλο να σκουπισει το χερουλι?![]()
Τα μαντιλάκια από το Hondos Center;μωρομαντηλο οχι δεν αγοραζει γιατι πενεται...εχει ενα μαντηλι
Όντως πανέμορφο!!!Απίστευτο μέρος.
οχι απλο...κομενο απο παλιο σωβρακο σκελεα...βαζει και μπλε οινοπνευμα για τα μικροβιαΤα μαντιλάκια από το Hondos Center;