iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της φιλοσοφίας, ιδού η απορία ;)άνευ μαλάκιας δεν γίνεται λαρυ μου χαχαχα
Πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της φιλοσοφίας, ιδού η απορία ;)άνευ μαλάκιας δεν γίνεται λαρυ μου χαχαχα
Όχι, έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα και επανήλθα, πρέπει να δουλεύω και κάπου κάπουΣερι απ το πρωι???
άνευ μαλάκιας δεν γίνεται λαρυ μου χαχαχα
Όχι, έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα και επανήλθα, πρέπει να δουλεύω και κάπου κάπου![]()
Κι έχει μια ζέστη σήμερα κανονικό καλοκαίρι!!!
Εγω κατα τις 15"30 θα σχολασω
Και σίγουρα θα το έχει στο social!!!τελικα αυτη η ελενα χατζη πρεπει να καμει καλο κρεβατι για να γραφουν ολοι !!!! 3500 σελιδες !!!!!!
Και σίγουρα θα το έχει στο social!!!
ναι χαχαχαεμ γιαυτο σε εδιωξαν προχθες !!!! ενω φιλοσοφουσαν οι αλλοι με τα πουλια μεσα στις πανες ακρατιας εσυ εθεαθης να εχεις βαλει χερακι και να χαιδευσαι αισθησιακος!!!!
ειναι αληθεια?
Ελληνίδα και Σαλονικιά σε λέω!!!πραγματικα την θαυμαζω δεν ξερω αν ειναι ελληνιδα που μαλλον ειναι απο τον τροπο γραφης της αλλα θελει πολλη θαρρος και θρασος να διατυμπανιζεις την εργασια σου και να γεμιζεις τον τοπο με γυμνες φωτο σου!!!!!
ηθελα να ηξερα οι συγγενης της τι λενε!!!
Ελληνίδα και Σαλονικιά σε λέω!!!
λαρυ να φάω πριφιτερολ κ σπανακόπιτα;τι να πω ? ΜΠΡΑΒΟ της !!!!!!!
η ερι να τα βλεπει αυτα που εχει ολο το πακετο και δεν προχωρα !!!!!!
Στηρίζω...Η ελεναρα είναι σούπερ κοριτσι.![]()
λαρυ να φάω πριφιτερολ κ σπανακόπιτα;
θα φάω κ τα δύο κ θα γίνω βιθρονα θα πνίξω το πόνο μου στο σοκολατοβαζακιερι να φας και τα μπουρεκακια που εμειναν απο χθες μην πανε χαμενα!!!!
Στηρίζω...
θα φάω κ τα δύο κ θα γίνω βιθρονα θα πνίξω το πόνο μου στο σοκολατοβαζακι![]()