iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Υπάρχει τελικά;η βιλα δεν ειναι δικια του...της ναταλι ειναι
Υπάρχει τελικά;η βιλα δεν ειναι δικια του...της ναταλι ειναι
βοηθησε στης δοσεις και η μαναρι....Υπάρχει τελικά;
Το νήμα των αποκαλύψεωνβοηθησε στης δοσεις και η μαναρι....
Ποια; Η βίλλα;Υπάρχει τελικά;
Και η βίλα και η Ναταλι ;)Ποια; Η βίλλα;![]()
Ε, τι; Άπλυτος θα μείνω;Πένεστε κι εσείς...
Δεν έβαλα λ άρα το σωστό θα ήταν άπυτοςΕ, τι; Άπλυτος θα μείνω;![]()
Έχω φάει πολλές χυλοπιτες στη ζωή μου. (Κατά το έχω περάσει πολλά στην ζωή μου).Δεν έβαλα λ άρα το σωστό θα ήταν άπυτος![]()
![]()
![]()
Κάνει λάθη για να μάθει - Παντελίδης...Έχω φάει πολλές χυλοπιτες στη ζωή μου. (Κατά το έχω περάσει πολλά στην ζωή μου).![]()
"Τα λάθη που δεν κάναμε." Θα ανοίξω καινούριο νήμα.Κάνει λάθη για να μάθει - Παντελίδης...
Το μεγαλύτερο λάθος που δεν έχω κάνει και πάντοτε θα αναρωτιέμαι αν έκανα καλά η όχι, ήταν όταν απολύθηκα από φαντάρος και μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε διακοπές, ενάμισυ χρόνο μετά, μου έστειλε γράμμα και μου έλεγε κατά λέξη:
Αν θυμάσαι ακόμα αυτά που μου έλεγες προπερσι το καλοκαίρι, εγώ θα σε περιμενω εδώ στην Ολλανδία. Ήμουν ήδη σραβωνιασμενος με την κωλο-γρια μου και δεν της απαντησα ποτέ. :S
Δεν νομιζω οτι μπορεις να γνωριζεις αν επραξες καλα η κακα γιατι δεν ξερεις την εξελιξη που θα ειχε αυτη η ενεργεια.Το αγνωστο δεν μπορουμε να το κρινουμε.Το μεγαλύτερο λάθος που δεν έχω κάνει και πάντοτε θα αναρωτιέμαι αν έκανα καλά η όχι, ήταν όταν απολύθηκα από φαντάρος και μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε διακοπές, ενάμισυ χρόνο μετά, μου έστειλε γράμμα και μου έλεγε κατά λέξη:
Αν θυμάσαι ακόμα αυτά που μου έλεγες προπερσι το καλοκαίρι, εγώ θα σε περιμενω εδώ στην Ολλανδία. Ήμουν ήδη σραβωνιασμενος με την κωλο-γρια μου και δεν της απαντησα ποτέ. :S
Γενικά, στο νήμα μας υπάρχει μία άρνηση"Τα λάθη που δεν κάναμε." Θα ανοίξω καινούριο νήμα.![]()
η ζωη ειναι συνεχεις διασταυρωσεις δρομων παππουλη που παντα καλουμαστε να παρουμε αποφαση που να παμε....Το μεγαλύτερο λάθος που δεν έχω κάνει και πάντοτε θα αναρωτιέμαι αν έκανα καλά η όχι, ήταν όταν απολύθηκα από φαντάρος και μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε διακοπές, ενάμισυ χρόνο μετά, μου έστειλε γράμμα και μου έλεγε κατά λέξη:
Το παρελθόν δεν αλλάζει οπότε αλλάξτε όσο μπορείτε το μέλλον...Το μεγαλύτερο λάθος που δεν έχω κάνει και πάντοτε θα αναρωτιέμαι αν έκανα καλά η όχι, ήταν όταν απολύθηκα από φαντάρος και μια Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει σε διακοπές, ενάμισυ χρόνο μετά, μου έστειλε γράμμα και μου έλεγε κατά λέξη:
η ζωη ειναι συνεχεις διασταυρωσεις δρομων παππουλη που παντα καλουμαστε να παρουμε αποφαση που να παμε....
αν δεν εχει γινει χοντρη γκελα στην αποφαση (που στο συγκεκριμενο δεν εγινε) καλως αποφασισες....σιγουρα εχασες κατι αλλα κερδισες περισσοτερα...
λουζ λουζ φαση οι αποφασεις στην ζωη μας