troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
γεια σου και σενα μορτισα και τσιφτισα και καραμπουζουκλου εριναλγειά σου γκαβλα τρουμπ
γεια σου και σενα μορτισα και τσιφτισα και καραμπουζουκλου εριναλγειά σου γκαβλα τρουμπ
εχεις γινει λαικο μουνιγύρισα από μπουζούκια 5 τα χαράματα αλλά δεν την παλεύω με τον ύπνο και 7 ήμουν πόδι..
γύρισα από μπουζούκια 5 τα χαράματα αλλά δεν την παλεύω με τον ύπνο και 7 ήμουν πόδι..
ευγε ρε μπραμπ...να ζησετε και να κανετε πολλα ομορφα και εξυπνα παιδια
θειο τι εγινε με τον συφουνα στο τοκιο εχεις νεα?
κακές παρέες με έχουν φέρει στο χείλος της καταστροφής και ένας έρωτας που μου φάγε τα σωθικάεχεις γινει λαικο μουνι
κακές παρέες με έχουν φέρει στο χείλος της καταστροφής και ένας έρωτας που μου φάγε τα σωθικά
ωραίο ροζακι αυτοκίνητο κατά τα λοιπά το κονσεπτ μπουρδιτσα
θειο τι εγινε με τον συφουνα στο τοκιο εχεις νεα?
διάβασμα κουλτούρα και μαύρες θάλασσες και κις μαι ας250000 χιλιάδες δίσκοι....
αγνος ανιδιοτελης ερωτας τυπεευγε ρε μπραμπ...να ζησετε και να κανετε πολλα ομορφα και εξυπνα παιδια
το παρελθοντικο του χρονου στο μουφαγε με προβληματισεκακές παρέες με έχουν φέρει στο χείλος της καταστροφής και ένας έρωτας που μου φάγε τα σωθικά
πιες μια ασπιρίνη θα σου περάσειτο παρελθοντικο του χρονου στο μουφαγε με προβληματισε
έμας δεν μας κοιτάει ανθρώπος κ αυτές έχουν πρόταση γάμου στο γήπεδο με τα συμπαραματουντα. Κατάλαβες πρωί πρωί;έκλεισε ένα άδειο γήπεδο για να κάνει αυτό το πράγμα?
στο Καραισκάκη έπρεπε να πάει στο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ...
έμας δεν μας κοιτάει ανθρώπος κ αυτές έχουν πρόταση γάμου στο γήπεδο με τα συμπαραματουντα. Κατάλαβες πρωί πρωί;
δεν με αφήνει ο μπλι. Δεν έπιασε κ το κόλπο με τη διαθήκη... Βραστακάνε ένα νήμα ... θέλω πρόταση γάμου...
θα κηρυχθει αγονο και θα κλεισεικάνε ένα νήμα ... θέλω πρόταση γάμου...