iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Βγάζουμε άνετα κυβέρνησηΑρα κ αλλος συμφωνει μαζι μου
Βγάζουμε άνετα κυβέρνησηΑρα κ αλλος συμφωνει μαζι μου
το κατω κεφαλιΗ φύση είναι σοφή.
Η γυναίκα δεν αγαπάει, ικανοποιεί μόνο την ανάγκη της για τεκνοποίηση.
Στο ζωικό βασίλειο υπάρχει αυτό που λέμε το αλογάκι της παναγίας, η θηλύκια μετά το σεξ γυρίζει και κόβει το κεφάλι του αρσενικού
κάτι τέτοιο γίνεται και σε μας, απλά δεν μας κόβουν το κεφάλι αλλά την ψυχολογία μας
επαψα να το ψαχνω πιστεψε με νικ....
το απολαμβανω καλυτερα τωρα...παιρνω οτι πρεπει να παρω και δινω οτι πρεπει (και οτι θελω εγω παραπανω) να δωσω και τα πραγματα ειναι καλυτερα πια.
δεν εχω πρωην να με μισει και δεν μισω καμμια πρωην μου.
πιθανον...η φυση επειδη δεν σκεφτετε σαν ανθρωπος λειτουργει πιο αρμονικα.νομιζω οι κηφηνες δεν εχουν παραπονο για τον ρολο τουςΣαν τις μέλισσες ένα πράγμα. Οι γυναίκες έχουν κεντρί και οι κηφήνες απλά περιμένουν να πηδήξουν τη βασίλισσα και μετά παίρνουν τον πούλο...
το κατω κεφαλι
υπαρχουν κατι μουναροι που το εχω σκεφτει.....Στο ζωικό βασίλειο υπάρχει αυτό που λέμε το αλογάκι της παναγίας, η θηλύκια μετά το σεξ γυρίζει και κόβει το κεφάλι του αρσενικού
όχι ρε, το πάνω κεφάλι μεταφορικά.
Φεύγουν και σου γαμάνε τον εγκέφαλο.
λεφτα δεν εχει μονο το νημα τζιμ...Απο ολα εχει το νημα
Ανθρωπινες σχεσεις καλο φαγητο
Ζωολογια εντομολογια!!
λεφτα δεν εχει τζιμ...
πενεται ο θειος
υπαρχουν κατι μουναροι που το εχω σκεφτει.....
λεω ας παει και το παλιαμπελο
Μην το λες, προσπαθούν να επιστρέψουν στην κυψέλη και οι εργάτριες τους σκοτώνουν και οι άλλοι φεύγουν και πεθαίνουν από την πείνα...πιθανον...η φυση επειδη δεν σκεφτετε σαν ανθρωπος λειτουργει πιο αρμονικα.νομιζω οι κηφηνες δεν εχουν παραπονο για τον ρολο τους
ετσι.....Σαν τ αφεντικο μου ενα πραμα >
Audi a5 ομως αγορασαμε :S
Σαν τ αφεντικο μου ενα πραμα >
Για τους άλλους πένεται, όχι για τον εαυτό του...Σαν τ αφεντικο μου ενα πραμα >
ποιος μοιραζει λεφτα;
Τι λεφτά, εδώ ένα γλυκό του κουταλιού και με το ζόρι. Χαχαχαχα...ποιος μοιραζει λεφτα;