athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.439
- Πόντοι
- 12.756
πως γινεται να τα ακουω σε φανταστικο σεναριο και χωρις να εχω κανει τιποτα;μονο εσεις αυτακι αυτή ουρλιάζει πιο πολύ...
πως γινεται να τα ακουω σε φανταστικο σεναριο και χωρις να εχω κανει τιποτα;μονο εσεις αυτακι αυτή ουρλιάζει πιο πολύ...
χρονια ακουω οτι η Τουρκια θα τελειωσει και αυτη χρονο με τον χρονο δυναμωνει και κανει οτι θελειΤι κακό γίνεται ρε πουστικ μου στην Συρία
χρονια ακουω οτι η Τουρκια θα τελειωσει και αυτη χρονο με τον χρονο δυναμωνει και κανει οτι θελει
εμένα προσωπικά βγάλε με έξω από το μοτίβο. Δεν ξέρω την φάση αυτήπως γινεται να τα ακουω σε φανταστικο σεναριο και χωρις να εχω κανει τιποτα;μονο εσεις αυτα![]()
και οχι μονο...ακομα και αναλυσεις απο σοβαρους υποτιθεται αναλυτες...οι περιβόητες προφητείες?
που θα πάει...
ευγε ευγεεμένα προσωπικά βγάλε με έξω από το μοτίβο. Δεν ξέρω την φάση αυτή
Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ σε κάτι τέτοιο, τουναντίον,πάντα περιμένω ότι κάτι θα γίνει άσχημο για εμάς κάποια στιγμή >χρονια ακουω οτι η Τουρκια θα τελειωσει και αυτη χρονο με τον χρονο δυναμωνει και κανει οτι θελει
ούτε εύγε ούτε τίποτα. Ο καθένας με τα δικά τουευγε ευγε![]()
και οχι μονο...ακομα και αναλυσεις απο σοβαρους υποτιθεται αναλυτες...
χιλια δικια εχεις αλλα ....η σοβαρότητα πολλών αναζητείται και άλλων ελέγχεται...
ακούω μερικούς δικούς μας και πάνω από 5 λεπτά δεν αντέχονται.
υπάρχουν βέβαια και μερικοί καθηγητές που δείχνουν εξαιρετικοί και απορώ γιατί δεν είναι σε σοβαρές θέσεις ενώ έχουμε πχ υπουργό εξωτερικών αυτό το πράγμα.
ούτε εύγε ούτε τίποτα. Ο καθένας με τα δικά του![]()
εδω κανει ζεστη και υγρασιαΛίγο κρύο το χει
Ανασκαλεύω τη μνήμη μου-όση απέμεινε- και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά ήταν η τελευταία φορά που οι μεγάλες δυνάμεις μας στήριξαν έμπρακτα απέναντι στα μεμέτια![]()
αυτο πιστευω και εγω...Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ σε κάτι τέτοιο, τουναντίον,πάντα περιμένω ότι κάτι θα γίνει άσχημο για εμάς κάποια στιγμή >![]()
Έτσι νομίζω δυστυχώς :Sποτέ και ούτε πρόκειται
Βέβαια ...εμένα προσωπικά βγάλε με έξω από το μοτίβο. Δεν ξέρω την φάση αυτή
τι ;Βέβαια ...
Τι τι όλες είσαστε ίδιες στην καρδιά στην ψυχή στις συνήθειες μια καμία σας δεν μοιάζει με εκείνη την φανταστική