Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
ειδες που συνεννοηθηκαμε;;..Αστακομακαρονάδα ακόμη καλύτερα ;) Αν και γούστα είναι αυτά...
οτι πρεπει
ειδες που συνεννοηθηκαμε;;..Αστακομακαρονάδα ακόμη καλύτερα ;) Αν και γούστα είναι αυτά...
..πάσο.Ποιος μίλησε για ενυδρείο; Από φίλο μου ψαρά και μαγειρεμένες από εμένα...
ειδες που συνεννοηθηκαμε;;..
οτι πρεπει
Δεν αντιλέγω αγαπητέ...μονο τα μακαρονια δω μου εμενα βρασμενα στο ζουμακι και το αστακουδακι παρτε το
ολιγαρκης δεν μπορεις να πεις ;;
με εχει εκπαιδευσει ο υπερτατος νηματοθετης μαςΔεν αντιλέγω αγαπητέ...
Αστακομακαρονάδα ακόμη καλύτερα ;) Αν και γούστα είναι αυτά...
Λέτε τώρα λόγω κρίσης να έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους..μονο τα μακαρονια δω μου εμενα βρασμενα στο ζουμακι και το αστακουδακι παρτε το
ολιγαρκης δεν μπορεις να πεις ;;
Μπα, απλά κάποιοι θα τρώνε ακόμη περισσότερο για να καλύψουν το κενό :SΛέτε τώρα λόγω κρίσης να έχει αυξηθεί ο πληθυσμός τους..![]()
Μπα, απλά κάποιοι θα τρώνε ακόμη περισσότερο για να καλύψουν το κενό :S
Καλησπέρα...Γειά σας παιδγιά![]()
Το βλέπω >Καλησπέρα...
Εδώ η πλεμπα το έχει ρίξει στους αστακούς....ακούς παπποοοοού...!!!!!!
μεμονομενα πολλες φορες ...ολα μαζι ομως θεωρω οτι ειναι ορολογιακη βομβα...![]()
...κύριε Λαμπάκη έχετε δοκιμάσει...γαρίδα ...στρείδια..μύδι.κ χταποδακι??
ναι...τη βουλιαγμενη την κανατε αβαβα....τη δολια τη μακαροναδα με λιγο αστακοζουμακι χτυπατε ..Το βλέπω >
Θα ασχοληθεί η μονομελής με το θέμα![]()
Άλλο Βουλιαγμένη..άλλο λίμνη Βουλιαγμένης....ναι...τη βουλιαγμενη την κανατε αβαβα....τη δολια τη μακαροναδα με λιγο αστακοζουμακι χτυπατε ..![]()
![]()
....μεμονομενα πολλες φορες ...ολα μαζι ομως θεωρω οτι ειναι ορολογιακη βομβα.......
ομως οφειλω να ομολογισω οτι χτυπατε ανελεητα τη δολια την πλεμπα
:-( :-(
ειμαι κι εγω ........
... Ποιά είναι η ΜΠΛΕΜΠΑ ??
Μπλιζ εσύ;Το βλέπω >
Θα ασχοληθεί η μονομελής με το θέμα![]()
Αυτά είναι!!!![]()
Αν και έχω χρόνια να πάω..μου έχει μείνει αξέχαστη η αστακομακαρονάδα στην λίμνη της Βουλιαγμένης δίπλα στο Ηραίο...
Έπαιρνες τηλ. του έλεγες την ώρα που ήθελες το φαγητό..και το μακαρόνια ήταν al tende...!!!!
Επίσης και η Σκύρος είναι διάσημη...!!!