barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.168
- Πόντοι
- 5.506
Πρέπει να κόψετε το tubegalore άμεσα![]()
![]()
Απαξιωτικό σχόλιο.
![]()
![]()
Και τι θα βάλεις ρε τύπε με το χταπόδι και την κόκκινη σάλτσα? Σπαγγέτι να γίνεις όλοςκώλοςχάλια?
Και τι θα βάλεις ρε τύπε με το χταπόδι και την κόκκινη σάλτσα? Σπαγγέτι να γίνεις όλοςκώλοςχάλια?
Χυλοπίτες με χταπόδι? Η χυλοπίτα πάει με κρεατικά όχι με ψαρικά. ΟυρτΝα βάλεις χυλοπίτες τύπισσα που είναι μαθημένο κιόλας το στομάχι μας. :S
Μη τον τσιτώνεις και αρχίσουμε τα θεωρείς τύπισσα μεσημεριάτικααπαξιωτικό σχόλιο...
Χυλοπίτες με χταπόδι? Η χυλοπίτα πάει με κρεατικά όχι με ψαρικά. Ουρτ![]()
Μη τον τσιτώνεις και αρχίσουμε τα θεωρείς τύπισσα μεσημεριάτικα![]()
![]()
το χταποδι ειναι μαλακιο μπορεις να βαλεις οτι μαλακια θελεις δηλαδη μες την κατσαρολαΧυλοπίτες με χταπόδι? Η χυλοπίτα πάει με κρεατικά όχι με ψαρικά. Ουρτ![]()
Ο κιμάς βρε βλαχάκι είναι σε κόκκους. Το χταπόδι έχει πλοκάμια που πετάγεται η σάλτσα όταν πας να γυρίζεις το μακαρόνι και πιάσεις και χταπόδι που γίνεσαι χάλι με την πρώτη μπουκιάΚαι πως θα γίνειςκώλοςχάλια με το σπαγγέτι, εσύ όταν τρως μπολονέζ γίνεσαικώλοςχάλια;; Ουρτ εσύ.![]()
![]()
Ο κιμάς βρε βλαχάκι είναι σε κόκκους. Το χταπόδι έχει πλοκάμια που πετάγεται η σάλτσα όταν πας να γυρίζεις το μακαρόνι και πιάσεις και χταπόδι που γίνεσαι χάλι με την πρώτη μπουκιά![]()
Εχω μια φίλη, νοικοκυροκόριτσο, που βράζει μαζί με το χταπόδι τα μακαρόνια και βγαίνουν τα μακαρόνια μωβ![]()
![]()
![]()
Τύπε πάω στοίχημα ότι δεν ξέρεις να βράζεις ούτε νερό. Γνώμη σου.Άρα δεν ξέρεις να ψιλοκόβεις το χταπόδι, από μένα έχεις ένα τγια.![]()
Δεν άντεξα![]()
![]()
![]()
Τύπε πάω στοίχημα ότι δεν ξέρεις να βράζεις ούτε νερό. Γνώμη σου.
Είχα πάει μεγάλη Πέμπτη στο σπίτι της και βγάζει αυτό το κατάπλασμα. Και ρωτάω εγώ αθώα: Με λάδι τα έφτιαξες? Μου λέει ναι. Αααααα, νηστεύω και το λάδι. Και μετά πήγα σπίτι και μαγείρευα νυχτιάτικά.πες στην φίλη σου αν θέλει μπλε-μωβ μακαρόνια υπάρχουν, με μελάνι.
μήπως και καταλάβει...![]()