Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.071
- Πόντοι
- 2.606
να φτιάξουμε ένα συγκρότημα. Γράφω στίχους κ τραγουδάω. Μας λείπει ένα μπάσο κ ντραμς![]()
Παίζω πολύ καλά air drums...
να φτιάξουμε ένα συγκρότημα. Γράφω στίχους κ τραγουδάω. Μας λείπει ένα μπάσο κ ντραμς![]()
μπα μας θυμήθηκες οτι υπάρχουμε;ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ;;;;;
ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;
Αυτό είναι πολύ βαρύ. Δεν πρόκειται να το ανεχθώ.
Να το πούμε barbabàndστα παπαρια μας. Έτσι θα πω το συγκρότημα με το Σμιθ
Μέσα είμαι.
Παίζω πολύ καλά-βασικά ακριβώς- simon Garfunkel και κάνω δεύτερη καλούτσικα![]()
χε χε θα ζητήσω λεφτά από μπλι να πάρουμε όργαναΠαίζω πολύ καλά air drums...![]()
χαχαχαΝα το πούμε barbabànd![]()
τώρα ψωνισες από το πάνω ράφιχε χε θα ζητήσω λεφτά από μπλι να πάρουμε όργανα![]()
τώρα ψωνισες από το πάνω ράφι![]()
μου είναι αδιάφορο πως με θεωρείς. Όπως και γενικά πως με θεωρεί οποιοσδήποτε εδώ. Ίσως κ έξω. Αυτό μου έδωσε εξαίρετη ελευθερία στη ζωή μου και την δύναμη να σκέφτομαι πιο ήρεμα. Τώρα ξαναλέω ότι δεν αποδέχομαι την φασουλα ότι εσύ προσβλήθηκες από το σχόλιο μου για ένα θρεντ λες κ μίλησα για εσένα που φυσικά δεν..Λοιπον, το κόβω και εγώ, αφού όμως σου πω κάποια πράγματα, που τα έχω ξαναπεί χίλιες φορές. Η ένσταση μου δεν ήταν για την πορνεία, ούτε καν για τα λειντι μπόις. Η ένσταση μου ήταν για την παιδεραστια. Ο κάθε βλάκας δημοσιογράφος μπορεί για να εντυπωσιάσει και να κάνει νούμερα, να γράφει ότι θέλει.
Στην Ταυλανδη τα τελευταία 10-12 χρόνια κυβερνάνε οι στρατιωτικοί. Έχουν βασίσει την ανάπτυξη της χώρας, και ειδικά των τουριστικών περιοχών, στην προσέλκυση Ρωσσικων και Κινέζικων οικογενειών, κτίζοντας τεράστια οικοδομικά συγκροτήματα, και πουλώντας τα σε αυτούς. Για να το πετύχουν αυτό, αυτές οι περιοχές έχουν "καθαρίσει", στην υπόθεση ανήλικα και ναρκωτικά, από το κακό ονομα που είχαν όταν ήταν βάσεις αναψυχής των Αμερικανών, στον πόλεμο του Βιετνάμ. Αν λοιπόν τολμήσεις και πας στο ξενοδοχείο η, στη ντίσκο, με ανήλικο, για καμμιά 20ετια ξέχνα το σπίτι σου.
11 χρόνια που πηγαίνω στην Ταυλανδη, και πίστεψε με, γυρνάω πολύ στους δρόμους, ανήλικο να κάνει πιάτσα, δεν έχω δει.
INatalimoufainotangiaanilikokaihtan41hronwn.
Υ.Γ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι από τα πιο ώριμα άτομα σε αυτό το νήμα.
μου είναι αδιάφορο πως με θεωρείς. Όπως και γενικά πως με θεωρεί οποιοσδήποτε εδώ. Ίσως κ έξω. Αυτό μου έδωσε εξαίρετη ελευθερία στη ζωή μου και την δύναμη να σκέφτομαι πιο ήρεμα. Τώρα ξαναλέω ότι δεν αποδέχομαι την φασουλα ότι εσύ προσβλήθηκες από το σχόλιο μου για ένα θρεντ λες κ μίλησα για εσένα που φυσικά δεν..
Τα υπόλοιπα είναι γνώμες κ εικόνες και σκέψεις και απόψεις κ αρθρογράφια και εγώ σήμερα είπα να πιω ένα γαμω κρασί με μπραμπ κ ο μπραμπ με έγραψε στα παπαρια του![]()
εσύ κουμπάρε με ξες από παλιά λες είμαι κάνα βλαμμένο να προσβάλω χωρίς λόγο κόσμο εδώ μέσα; (εκτός όταν τρολαρω)Μπουρλότοοο....
Δεν προσεβαλες εμένα, αν το είχες κάνει, ειλικρινά σου λέω, δεν θα με ένοιαζε. Προσεβαλες, κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους από ένα μέρος, με τους οποίους εγώ συνεργάζομαι εδώ και χρόνια, και χάρη στην δεξιότητα τους εγώ μπορώ και ζω την οικογένεια μου, βασιζόμενη στο τι ακουσες, από κάποιους φίλους και δημοσιογράφους.μου είναι αδιάφορο πως με θεωρείς. Όπως και γενικά πως με θεωρεί οποιοσδήποτε εδώ. Ίσως κ έξω. Αυτό μου έδωσε εξαίρετη ελευθερία στη ζωή μου και την δύναμη να σκέφτομαι πιο ήρεμα. Τώρα ξαναλέω ότι δεν αποδέχομαι την φασουλα ότι εσύ προσβλήθηκες από το σχόλιο μου για ένα θρεντ λες κ μίλησα για εσένα που φυσικά δεν..
Τα υπόλοιπα είναι γνώμες κ εικόνες και σκέψεις και απόψεις κ αρθρογράφια και εγώ σήμερα είπα να πιω ένα γαμω κρασί με μπραμπ κ ο μπραμπ με έγραψε στα παπαρια του![]()
ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ;;;;;
ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;
Αυτό είναι πολύ βαρύ. Δεν πρόκειται να το ανεχθώ.
εσύ κουμπάρε με ξες από παλιά λες είμαι κάνα βλαμμένο να προσβάλω χωρίς λόγο κόσμο εδώ μέσα; (εκτός όταν τρολαρω)![]()
![]()
τώρα τι να σου απαντήσω αλήθεια μου λες τέτοια πράγματα; δεν μπορεί... Φέρτε μου ένα σπριτζ γιατί αυτός εδώ θα με τρελάνει μα τω διαΔεν προσεβαλες εμένα, αν το είχες κάνει, ειλικρινά σου λέω, δεν θα με ένοιαζε. Προσεβαλες, κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους από ένα μέρος, με τους οποίους εγώ συνεργάζομαι εδώ και χρόνια, και χάρη στην δεξιότητα τους εγώ μπορώ και ζω την οικογένεια μου, βασιζόμενη στο τι ακουσες, από κάποιους φίλους και δημοσιογράφους.
Στο κέντρο της Μαδρίτης κάθε οικοδομικό τετράγωνο έχει το φανερό η, κρυφό, μπουρδέλο του.
Στη Βαρκελώνη το ίδιο.
Στο Άμστερνταμ οι κοπέλες μέσα στις βιτρίνες. Γιατί για αυτά δεν λέμε ότι οι Ισπανοί, η, Ολλανδοί ζουν από την πορνεία;
εσύ σίγουρα. Οι υπόλοιποι το χουν Ρούμελη χαχαχαΦαίνεται πότε τρολάρεις και πότε όχι.
Εγώ τουλάχιστον νομίζω πως το καταλαβαίνω.
Και βλέπω και λίγο παραπέρα πιστεύω...
Βλαμμένο? Χα χα χα....
τώρα τι να σου απαντήσω αλήθεια μου λες τέτοια πράγματα; δεν μπορεί... Φέρτε μου ένα σπριτζ γιατί αυτός εδώ θα με τρελάνει μα τω δια
Οκ
Εχεις την κασανδρα80!!!!
Δεν είναι το ίδιο.
Με την Έρη υπάρχει πόθος και πάθος.
όλα ;
Ολα τα π!!