Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
δεν εχει μπει και ο σαουλ να πουμε για κανα σολο βυζι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1) Παλιοτερα, μεχρι πριν απο 2 χρονια, μεχρι που απεβιωσε, ενας 82χρονος παππουλης που συχναζε στο μαγαζι μου, κοιταζε μια 15χρονη Αγγλιδουλα, και σχολιασε πονηρα το ντυσιμο της.
-Τι πραγματα ειναι αυτα ρε κυρ-........ του λεω εγω. Αυτο πανω απο 15 χρονων δεν ειναι.
Τι μου λες τωρα; μου λεει αυτος. Η μανα μου με γεννησε στα 14, και την ειχε παντρευτει ο πατερας μου δυο μηνες πριν.
2) Μετα το πρωτο ποστ που ανταλαξα πριν απο χρονια, με εσενα, πηρα απο καποιον συναγωνιστη ενα π.μ. που ελεγε.
"Φιλε, μην ασχολεισαι με το νικ Ερη, ειναι τραβελος."

Κρινουμε λοιπον εναν ολοκληρο λαο, επειδη το 2% απο τα 65.000.000 του πληθυσμου του, ασχολειται με την πορνεια, και επειδη καποτε ΑΚΟΥΣΑΜΕ οτι υπηρχαν ανηλικα σε αυτον τον τομεα.

Υ.Γ.Ισως με εχεις καλομαθει σε πιο ωριμες αποψεις.
ολόκληρα άρθρα και ολόκληρα ντοκιμαντέρ μπιμπισι έχουν γραφτεί για τον τουρισμό της ταυλανδης.. Με δουλεύεις; πρόσφατα δύο φίλοι μου μου περιέγραψαν με εξαιρετικα γλαφυρό τρόπο τι συμβαίνει εκεί μετά από ταξίδι τους κ εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι είναι λάθος; δηλαδή το φωνάζει όλος ο κόσμος κ εσύ το αρνείσαι; οκ φίλε είμαι αν ώριμη στις απόψεις μου. Έχω κ ένα γνωστό που με επιστημονικές έρευνες έκανε πρόσφατα ένα διδακτορικό. Μάλιστα έκανε έρευνα στο Λονδίνο σε 1908 άτομα που επισκέφτηκαν ταυλανδη το τελευταίο. Λογικά αυτοί είναι άσχετοι έτσι όπως μου τα λες οκ. Θα το δεχτώ. Σόρυ αν έκανα λάθος. Το παίρνω πίσω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
ολόκληρα άρθρα και ολόκληρα ντοκιμαντέρ μπιμπισι έχουν γραφτεί για τον τουρισμό της ταυλανδης.. Με δουλεύεις; πρόσφατα δύο φίλοι μου μου περιέγραψαν με εξαιρετικα γλαφυρό τρόπο τι συμβαίνει εκεί μετά από ταξίδι τους κ εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι είναι λάθος; δηλαδή το φωνάζει όλος ο κόσμος κ εσύ το αρνείσαι; οκ φίλε είμαι αν ώριμη στις απόψεις μου. Έχω κ ένα γνωστό που με επιστημονικές έρευνες έκανε πρόσφατα ένα διδακτορικό. Μάλιστα έκανε έρευνα στο Λονδίνο σε 1908 άτομα που επισκέφτηκαν ταυλανδη το τελευταίο. Λογικά αυτοί είναι άσχετοι έτσι όπως μου τα λες οκ. Θα το δεχτώ. Σόρυ αν έκανα λάθος. Το παίρνω πίσω
ελα να σολαρουμε ρε τσιφτισα και μην αρπαζεσε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η κιθάρα είναι το τρίτο δυσκολότερο όργανο στο κόσμο μετά το βιολί και το πιάνο.
Αυτο βέβαια εάν θέλεις να μάθεις κι όχι να κοπανάς ακόρντα απλά χρειάζεται επιμονή και ώρες  :dunno:
αν έμαθα εγώ κιθάρα όλοι μπορούν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom