jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
στηριζω...1μισο λεπτο κομματι τα 40 δευτερα τιποτα και τα αλλα σαμπλερ και αυτην την πιπα στην ηλεκτρικη που γρατζουναει
στηριζω...1μισο λεπτο κομματι τα 40 δευτερα τιποτα και τα αλλα σαμπλερ και αυτην την πιπα στην ηλεκτρικη που γρατζουναει
Έτσι.στηριζω...1μισο λεπτο κομματι τα 40 δευτερα τιποτα και τα αλλα σαμπλερ και αυτην την πιπα στην ηλεκτρικη που γρατζουναει
Εγώ αν και δεν μου αρέσει το είδος τους θαυμάζω, κάποιοι είναι πολύ βιρτουόζοι![]()
ε ρε τζιμ αυτα τα επαιζε πολυ παλια ο γατος.....Κλασικο αν κ προτιμω crosstown trafic
ε ρε τζιμ αυτα τα επαιζε πολυ παλια ο γατος.....
φτανει το σχολιο στο γιουτιουμπ
Jimi Hendrix didn't die, God just wanted guitar lessons
ολόκληρα άρθρα και ολόκληρα ντοκιμαντέρ μπιμπισι έχουν γραφτεί για τον τουρισμό της ταυλανδης.. Με δουλεύεις; πρόσφατα δύο φίλοι μου μου περιέγραψαν με εξαιρετικα γλαφυρό τρόπο τι συμβαίνει εκεί μετά από ταξίδι τους κ εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι είναι λάθος; δηλαδή το φωνάζει όλος ο κόσμος κ εσύ το αρνείσαι; οκ φίλε είμαι αν ώριμη στις απόψεις μου. Έχω κ ένα γνωστό που με επιστημονικές έρευνες έκανε πρόσφατα ένα διδακτορικό. Μάλιστα έκανε έρευνα στο Λονδίνο σε 1908 άτομα που επισκέφτηκαν ταυλανδη το τελευταίο. Λογικά αυτοί είναι άσχετοι έτσι όπως μου τα λες οκ. Θα το δεχτώ. Σόρυ αν έκανα λάθος. Το παίρνω πίσω1) Παλιοτερα, μεχρι πριν απο 2 χρονια, μεχρι που απεβιωσε, ενας 82χρονος παππουλης που συχναζε στο μαγαζι μου, κοιταζε μια 15χρονη Αγγλιδουλα, και σχολιασε πονηρα το ντυσιμο της.
-Τι πραγματα ειναι αυτα ρε κυρ-........ του λεω εγω. Αυτο πανω απο 15 χρονων δεν ειναι.
Τι μου λες τωρα; μου λεει αυτος. Η μανα μου με γεννησε στα 14, και την ειχε παντρευτει ο πατερας μου δυο μηνες πριν.
2) Μετα το πρωτο ποστ που ανταλαξα πριν απο χρονια, με εσενα, πηρα απο καποιον συναγωνιστη ενα π.μ. που ελεγε.
"Φιλε, μην ασχολεισαι με το νικ Ερη, ειναι τραβελος."
Κρινουμε λοιπον εναν ολοκληρο λαο, επειδη το 2% απο τα 65.000.000 του πληθυσμου του, ασχολειται με την πορνεια, και επειδη καποτε ΑΚΟΥΣΑΜΕ οτι υπηρχαν ανηλικα σε αυτον τον τομεα.
Υ.Γ.Ισως με εχεις καλομαθει σε πιο ωριμες αποψεις.
δεν εχει μπει και ο σαουλ να πουμε για κανα σολο βυζι
ελα να σολαρουμε ρε τσιφτισα και μην αρπαζεσεολόκληρα άρθρα και ολόκληρα ντοκιμαντέρ μπιμπισι έχουν γραφτεί για τον τουρισμό της ταυλανδης.. Με δουλεύεις; πρόσφατα δύο φίλοι μου μου περιέγραψαν με εξαιρετικα γλαφυρό τρόπο τι συμβαίνει εκεί μετά από ταξίδι τους κ εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι είναι λάθος; δηλαδή το φωνάζει όλος ο κόσμος κ εσύ το αρνείσαι; οκ φίλε είμαι αν ώριμη στις απόψεις μου. Έχω κ ένα γνωστό που με επιστημονικές έρευνες έκανε πρόσφατα ένα διδακτορικό. Μάλιστα έκανε έρευνα στο Λονδίνο σε 1908 άτομα που επισκέφτηκαν ταυλανδη το τελευταίο. Λογικά αυτοί είναι άσχετοι έτσι όπως μου τα λες οκ. Θα το δεχτώ. Σόρυ αν έκανα λάθος. Το παίρνω πίσω
αν έμαθα εγώ κιθάρα όλοι μπορούν..Η κιθάρα είναι το τρίτο δυσκολότερο όργανο στο κόσμο μετά το βιολί και το πιάνο.
Αυτο βέβαια εάν θέλεις να μάθεις κι όχι να κοπανάς ακόρντα απλά χρειάζεται επιμονή και ώρες![]()