Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.080
- Πόντοι
- 2.606
Μια ζωή, οκτώ πόντοι![]()
Μα τι λέτε?
Δείτε λίγο τις αποκαλύψεις σε προηγούμενες σελίδες..
Υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι είναι παραπάνω από αρκετοί!
Μια ζωή, οκτώ πόντοι![]()
Γιατί όχι;
Μήπως: Τραγελαφική ιστορία ενός οκτάποντου;![]()
Μα τι λέτε?
Έχετε δίκιο, ποτέ 8 πόντοι δεν ήταν τόσο τρομακτικοί!!!Μα τι λέτε?
![]()
... Να ακούς τον παφλασμο τής θάλασσας & να ακούς johnny cash
... ΜΑΓΕΊΑ .
Δεν είσαι ο μόνος, τα τραγούδια του απέκτησαν άλλη διάσταση μετά, για κάποιους έγινε μόδα, για πολλούς όμως ήταν το γεγονός που έκανε να δουν με άλλο μάτι τα τραγούδια του...τωρα θελετε πιστεψτε το οταν ζουσε και τον ακουγα στο ραδιο αλλαζα σταθμο δεν ειχα καθησει να ακουσω τους στιχους του η και τα τραγουδια του δεν ξερω το γιατι μολις πεθανε κολλησα ακουσα τα τραγουδια του και μαρεσαν πολυ
εγώ δεν ακούω γενικώς ελληνικό τραγούδι αλλά είναι λυπηρότωρα θελετε πιστεψτε το οταν ζουσε και τον ακουγα στο ραδιο αλλαζα σταθμο δεν ειχα καθησει να ακουσω τους στιχους του η και τα τραγουδια του δεν ξερω το γιατι μολις πεθανε κολλησα ακουσα τα τραγουδια του και μαρεσαν πολυ
εγώ δεν ακούω γενικώς ελληνικό τραγούδι αλλά είναι λυπηρό![]()
Εγώ πάλι ακούω τα πάντα ανάλογα τη στιγμή και τη διάθεση!!!εγώ δεν ακούω γενικώς ελληνικό τραγούδι αλλά είναι λυπηρό![]()
Από μικρός έμπλεξα με κιθάρες και country,rock,popΔικος μου εισαι!!
όλα καλά είναι, ότι εκφράζει τον καθέναΕγώ πάλι ακούω τα πάντα ανάλογα τη στιγμή και τη διάθεση!!!
Ιδού η πρώτη σας κιθάρα, τότε γνωστή ως φόρμιγξΑπό μικρός έμπλεξα με κιθάρες και country,rock,pop![]()
Χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν τόσο άδεια, σχεδόν άηχη...όλα καλά είναι, ότι εκφράζει τον καθένα![]()