Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
ναι παιδια να το σβησει να σβησει και τις παιδεραστιες στο νημα της ταυλανδης αντε γιατι πηξαμε στην υποκρισια και εδω μεσα.
Να υποθεσω οτι ειδες καποιο αναλογο ποστ για παιδεραστια απο συναγωνιστη στο νημα της Ταυλανδης;
Η, οτι εχεις ιδιαν προσφατη (τελευταια δεκαετια) εμπειρια απο επισκεψη σου στην Ταυλανδη; :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να υποθεσω οτι ειδες καποιο αναλογο ποστ για παιδεραστια απο συναγωνιστη στο νημα της Ταυλανδης;
Η, οτι εχεις ιδιαν προσφατη (τελευταια δεκαετια) εμπειρια απο επισκεψη σου στην Ταυλανδη; :huh:
κοιτα κωλογεράκι καταρχας δεν μιλησα για εσενα. μιλησα για ενα νημα που υπαρχουν αρκετοι εκει μεσα που πηδανε ανηλικα. Δεν κατανοώ λοιπον την προβολή επι προσωπικού και απορώ κιολας με την αντίδραση. Επιπλέον μπορεί να μην εχω 10 ετια στην ταυλάνδη ομως εχω 1. κριση, νοηση, 2. πληροφόρηση απο διάφορες πλευρές 3. μάτια και βλέπω οποτε αισθηση του κοσμου και τέλος γνωση για το τουριστικό προιον της χωρας, τα αδικήματα που συντελούνται εκεί και το πως λειτουργεί η αγορα της ταυλάνδης. δεν μιλησα για εσενα ουτε για το τι κανεις εκει ουτε για ολους. ομως εχου γινει στο νημα παλαιοθεν ανεκτα και τέτοια και οι παλιοι συναγωνιστε στο στιβο της ηδονης το ξερουν. αυτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
κοιτα κωλογεράκι καταρχας δεν μιλησα για εσενα. μιλησα για ενα νημα που υπαρχουν αρκετοι εκει μεσα που πηδανε ανηλικα. Δεν κατανοώ λοιπον την προβολή επι προσωπικού και απορώ κιολας με την αντίδραση. Επιπλέον μπορεί να μην εχω 10 ετια στην ταυλάνδη ομως εχω 1. κριση, νοηση, 2. πληροφόρηση απο διάφορες πλευρές 3. μάτια και βλέπω οποτε αισθηση του κοσμου και τέλος γνωση για το τουριστικό προιον της χωρας, τα αδικήματα που συντελούνται εκεί και το πως λειτουργεί η αγορα της ταυλάνδης. δεν μιλησα για εσενα ουτε για το τι κανεις εκει ουτε για ολους. ομως εχου γινει στο νημα παλαιοθεν ανεκτα και τέτοια και οι παλιοι συναγωνιστε στο στιβο της ηδονης το ξερουν. αυτα
:tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
:respect: :rose:
.. ότι καθησαμε για ΜΑΜ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καθικι .. ξαναηρθε για να αμφισβητήσει το μυαλο μου . καριολης  :tickedoff:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
καθικι .. ξαναηρθε για να αμφισβητήσει το μυαλο μου . καριολης  :tickedoff:
η σαρον στοουν εχει δεικτη νοημοσυνης 154 το μονο κοινο που μπορω να σας βρω ειναι οτι μπορειτε και οι δυο να καθισετε σταυροποδι   :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
η σαρον στοουν εχει δεικτη νοημοσυνης 154 το μονο κοινο που μπορω να σας βρω ειναι οτι μπορειτε και οι δυο να καθισετε σταυροποδι  :2funny:

Μην είστε και τόσο σίγουρος.

Η Ερη είναι ολίγον χονδρομπούτα. :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:
... Κάτι ελαφρύ.

Συνημμένα

• IMG_20191004_144746.jpg
    IMG_20191004_144746.jpg
    169,5 KB · Εμφανίσεις: 13
  • IMG_20191004_154500.jpg
    IMG_20191004_154500.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 14

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
1) Παλιοτερα, μεχρι πριν απο 2 χρονια, μεχρι που απεβιωσε, ενας 82χρονος παππουλης που συχναζε στο μαγαζι μου, κοιταζε μια 15χρονη Αγγλιδουλα, και σχολιασε πονηρα το ντυσιμο της.
-Τι πραγματα ειναι αυτα ρε κυρ-........ του λεω εγω. Αυτο πανω απο 15 χρονων δεν ειναι.
Τι μου λες τωρα; μου λεει αυτος. Η μανα μου με γεννησε στα 14, και την ειχε παντρευτει ο πατερας μου δυο μηνες πριν.
2) Μετα το πρωτο ποστ που ανταλαξα πριν απο χρονια, με εσενα, πηρα απο καποιον συναγωνιστη ενα π.μ. που ελεγε.
"Φιλε, μην ασχολεισαι με το νικ Ερη, ειναι τραβελος."

Κρινουμε λοιπον εναν ολοκληρο λαο, επειδη το 2% απο τα 65.000.000 του πληθυσμου του, ασχολειται με την πορνεια, και επειδη καποτε ΑΚΟΥΣΑΜΕ οτι υπηρχαν ανηλικα σε αυτον τον τομεα.

Υ.Γ.Ισως με εχεις καλομαθει σε πιο ωριμες αποψεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ιδού μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη/απάντηση στην ψηφοφορία μας από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον νικ:

Σύμφωνα με μια άποψη, εξαιτίας του καταμερισμού της εργασίας. Ο καταμερισμός της εργασίας είναι μία από τις εκφάνσεις του καθεστώτος της ιδιοκτησίας: κατέχω μια ορισμένη θέση στην παραγωγική διαδικασία, εκτελώ μία ορισμένη, συγκεκριμένη εργασία, επειδή μονάχα εγώ γνωρίζω τον τρόπο εκτέλεσής της (κι οι όποιοι όμοιοί μου). Αυτό με κάνει ιδιοκτήτη της πολύ αναγκαίας αυτής γνώσης. Ακολούθως, η πορνεία είναι η αξίωση να πουλιέται η ανθρώπινη φύση ως κτήση του εκάστοτε τυχαίου ατόμου. Το ελάττωμα αυτής της άποψης βρίσκεται στον πυρήνα του σκεπτικού της: δεν είμαστε κύριοι καμίας φύσης, αντίθετα παραμένουμε υποτελείς της.

Σύμφωνα με μιαν άλλη άποψη, οι άντρες άρχισαν να πληρώνουν το σεξ προκειμένου να καρπωθούν ανταλλάγματα που μόνοι τους, ο καθένας ξεχωριστά, ήταν αδύνατο να καρπωθούν. Καθώς στις ιεραρχικές κοινωνίες των πρωτευόντων θηλαστικών το άλφα αρσενικό μονοπωλούσε την κυριαρχία πάνω στα θηλυκά, κι επειδή τα τελευταία χρειάζονταν, στο διάβα μιας μακρόχρονης εξελικτικής διαδικασίας, όλο και περισσότερος πόρους (για διάφορους λόγους), τα θηλυκά συνασπίστηκαν προκειμένου να εκβιάσουν απ' όλα τ' αρσενικά της ομάδας την εισφορά τροφής. Ένας μόνο δεν μπορούσε να ταΐσει όλα τα θηλυκά. Οι ορδές των ανθρωπίδων εξοντώνονταν. απ' τις κλιματικές αλλαγές και την πείνα. Αν τα αρσενικά μπορούσαν ν' ανταποκριθούν με τον τρόπο ακριβώς που προκλήθηκαν, ως ομάδα κοινών συμφερόντων, δηλαδή ως τάξη, θα επιβίωναν όλοι μαζί και θα χαίρονταν όλοι, πλέον, το σεξ.

Στο πλαίσιο αυτής της ανταλλαγής καταλαβαίνει κανείς ότι το σεξ κι οι γυναίκες μάς έκαναν ανθρώπους, στο βαθμό που συμπεριφερθήκαμε ομαδικά. Έστω κι αν μας εξανάγκασαν σ' αυτό οι πρώτες διδάξασες, τα θηλυκά.

Η πώληση του σεξ ακολουθεί χρονολογικά ως κατάλοιπο μιας τέτοιας βαθιάς επανάστασης της ανθρώπινης προϊστορίας. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom