erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χιουμορ με τα παντα. η ζωη ειναι ετσι κι αλλιως μια φαρσα..χιουμορ με παιδια σε μνημα?
ουτε να ερθει στο μυαλο μου..
χιουμορ με τα παντα. η ζωη ειναι ετσι κι αλλιως μια φαρσα..χιουμορ με παιδια σε μνημα?
ουτε να ερθει στο μυαλο μου..
νευρικό μαλάκα, μέχρι πρωίαςρε μα την παναγια και εγω το εχω παθει
της θειας σου της φωτουλαςνα χαθεις να χανεσαι
τα θυμασαι ε; χαχαχαχαχαχαχααχχαχ μου αρεσει μερικες φορες αυτο το ακραιο χιουμορ. οχι παντα δεν ειναι ολα πετυχημενα
Ανέκδοτο είναι αυτό;γιατί ο μικρός eraser μία έχει ιντερνετ και μία δεν έχει?
τον σεφερλη δεν τον μπορωστης 26000 ποστ ο θειος θα μας κανει δωρο τα εισητηρια σε ολους να παμε στον σεφερλη
Ανέκδοτο είναι αυτό;
εσενα θα σε παω σε μπαλετατον σεφερλη δεν τον μπορω
Ίσως κι αυτός το ίδιο για σένατον σεφερλη δεν τον μπορω
αν το νεκρο παιδι στο μνημα ηταν το παιδι σου,το ανηψι σου θα μπορουσες να κανεις χιουμορ?χιουμορ με τα παντα. η ζωη ειναι ετσι κι αλλιως μια φαρσα..
Είναι από την καταιγίδαόχι, αλλά θα μπορούσε με το κωλοδίκτυο που έχω
εχω ενα φιλο εχασε το παιδι του. δεν θα μιλησω για το τι ζουσε. η τι ζει. μερικες φορες μενω αφωνη ακομα και εγω με το χιουμορ του πανω σε αυτο. νομιζω οτι τετοιο χιουμορ μπορεις να κανεις μονο αν εχεις ζησει πολυ δυσκολες στιγμες και εχεις επιζήσει. και ειναι και θεμα μυαλου.είναι λίγο σαν κάτι καμένες αμερικάνικες ταινίες τρόμου, βλέπω τον θάνατό σου κλπ...
Έβγαλε κάποτε μερικές ατάκες αλλά ώρες ώρες καταντά γελοίος >το αξιοπεριεργο ειναι οτι παραπανω απο την μιση ελλαδα τον θεωρει κωμικο
μαλλον με εχεις κοψει για τυπακι που κανω πραγματα εκ του ασφαλουςαν το νεκρο παιδι στο μνημα ηταν το παιδι σου,το ανηψι σου θα μπορουσες να κανεις χιουμορ?
χιουμορ με τα παντα εγραψες.
εχω ενα φιλο εχασε το παιδι του. δεν θα μιλησω για το τι ζουσε. η τι ζει. μερικες φορες μενω αφωνη ακομα και εγω με το χιουμορ του πανω σε αυτο. νομιζω οτι τετοιο χιουμορ μπορεις να κανεις μονο αν εχεις ζησει πολυ δυσκολες στιγμες και εχεις επιζήσει. και ειναι και θεμα μυαλου.
συμφωνώ, όλοι έχουμε απώλειες.
λίγους μήνες αφού είχαμε χάσει την μητέρα μου, παίρνει κάποιος τηλέφωνο σπίτι και την αναζητεί.
απαντάει ο πατέρας μου...
- ναι, γεια σας θα ήθελα την κα τάδε
- δεν είναι εδώ, τι θα θέλατε?
- μήπως ξέρετε που είναι?
- στον Άγιο Πέτρο...
εσύ τι θα έκανες?
εγώ πάντως πέθανα στο γέλιο όταν το άκουσα.
το αξιοπεριεργο ειναι οτι παραπανω απο την μιση ελλαδα τον θεωρει κωμικο
καλο...και οσο και να φαινετε παραξενο υγιεςσυμφωνώ, όλοι έχουμε απώλειες.
λίγους μήνες αφού είχαμε χάσει την μητέρα μου, παίρνει κάποιος τηλέφωνο σπίτι και την αναζητεί.
απαντάει ο πατέρας μου...
- ναι, γεια σας θα ήθελα την κα τάδε
- δεν είναι εδώ, τι θα θέλατε?
- μήπως ξέρετε που είναι?
- στον Άγιο Πέτρο...
εσύ τι θα έκανες?
εγώ πάντως πέθανα στο γέλιο όταν το άκουσα.