alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
η ερι ειπε κι αλλαΕπικά πραγματα τύπε
Με δυο λογια:
Η γκομενα του χιτμαν βρηκε κατι βιντεακια στον υπολογιστη του και στραβωσε και εφυγε απο το σπιτι.
Ολοι του συμπαραστεκομαστε.
Η Ερη του λεει οτι αν η κοπελα ειναι σοβαρη θα τον γραψει στο μουνι της.
Αυτος ειναι σε πανικο και δεν ξερει τι να κανει για να την φερει πισω.
Μια ωραια ατμοσφαιρα.
Επιγραμματικα ειπα ρε Ερηη ερι ειπε κι αλλα![]()
αν δεν εισαι αποτυχημενος παντρεμενος που γαμας απο εδω και απο εκει και που σε εχει γραμμενο η κυρα και πιθανον κερατωμενο δεν εχεις αποψη για το γαμο και την ζωη. Ολοι οι υπολοιποι που εκφραζουν αποψη ειναι μηδενικα. Αντε στην καλυτερη να δεχθουμε την αποψη του πιτσιρικα μπουρδελιαρη που δεν εχει πηδηξει αλλη γκομενα απο ιεροδουλη και εχει φαει τις σκεσεις με το κουταλι στο μυαλο τουμπηκε και η ειδικη συμβουλος γαμου![]()
παντως ο αντρας που θα παρει την ροζυ θα εχει τυχη βουνοΕπιγραμματικα ειπα ρε Ερη![]()
Μωρό μου :-*νικ νικολακιιιι![]()
![]()
Α...για μενα ειναι αυτο?αν δεν εισαι αποτυχημενος παντρεμενος που γαμας απο εδω και απο εκει και που σε εχει γραμμενο η κυρα και πιθανον κερατωμενο
Αν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, οποιος παρει τη Ροζυ θα εχει κανει πολυ καλη επιλογη για να ανοιξει σπιτι.παντως ο αντρας που θα παρει την ροζυ θα εχει τυχη βουνο![]()
ενω εσενα...παντως ο αντρας που θα παρει την ροζυ θα εχει τυχη βουνο![]()
εγω δεν εχω σκοπο να παντρευτω μανα μουενω εσενα...
Γιατι, αν επιτρεπεται?εγω δεν εχω σκοπο να παντρευτω μανα μου![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχααχαχΑν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, οποιος παρει τη Ροζυ θα εχει κανει πολυ καλη επιλογη για να ανοιξει σπιτι.
δηλαδη αμα το χες θα βρισκες ?εγω δεν εχω σκοπο να παντρευτω μανα μου![]()
Δεν θελω δεσμευσεις με πολιτειαΓιατι, αν επιτρεπεται?
δηλαδη αμα το χες θα βρισκες ?![]()
τυπε το γαμησες ειπαμε να μιλησουμε σοβαραΑν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, οποιος παρει τη Ροζυ θα εχει κανει πολυ καλη επιλογη για να ανοιξει σπιτι.
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχααχαχ