erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ναι γιατί είναι ζητούμενο αυτό ως γνωστόνστο μελλον ελπιζω να βρουν το χαπι που μεγαλωνει τις γυναικες απο τα 20 στα 35 σε μια νυχτα
ναι γιατί είναι ζητούμενο αυτό ως γνωστόνστο μελλον ελπιζω να βρουν το χαπι που μεγαλωνει τις γυναικες απο τα 20 στα 35 σε μια νυχτα
σκετα τα εφαγες?εμένα με χάλασαν το στομάχι κάτι φυστίκια
με λέει και κουμουναδεν σε λεει...
τα ρεμαλια εδω λεει
όχι τα έφαγα με κοτατζ σπριτζσκετα τα εφαγες?
τα μπερδευει το ραμολι...αφου ειμαστε τροσκιστεςμε λέει και κουμουνα
στη λιστα ειναι λιγο πιο κατω απο το καυσιμο που δεν καιγεται και απο τη μηχανη που κανει το νερο τζακ ντανιελςναι γιατί είναι ζητούμενο αυτό ως γνωστόν
αυτα τα κοτατζ εχουν χημικα....με σκετο ουισκακι να τρως φυστικιαόχι τα έφαγα με κοτατζ σπριτζ
αυτό βγαίνει σε πατατάκια η σε γαριδάκια;τα μπερδευει το ραμολι...αφου ειμαστε τροσκιστες
μα πως να μη χαλασεις το στομαχι σου με αυτες τις αηδιες..όχι τα έφαγα με κοτατζ σπριτζ
indeedαυτα τα κοτατζ εχουν χημικα....με σκετο ουισκακι να τρως φυστικια
Το μλ πριν; Η μετά;με λέει και κουμουνα
άσε με ρε τομα πάω να φάω παστίτσιο σκέφτομαι εσένα και έχω ενοχές και δεν τρώωμα πως να μη χαλασεις το στομαχι σου με αυτες τις αηδιες..
πακοτινια με ταπεςαυτό βγαίνει σε πατατάκια η σε γαριδάκια;
αν ειναι ετσι καλα κανεις.άσε με ρε τομα πάω να φάω παστίτσιο σκέφτομαι εσένα και έχω ενοχές και δεν τρώω
πως χιονιζεις το παστιτσιο?αν ειναι ετσι καλα κανεις.
να φας φυστικια με κοτατζ και να χιονισεις το παστιτσιο ως ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης
ως ένδειξη συμπαράστασης αρνήθηκα να φτιάξω γιουβσρλακια. Για τα οποία σημειωτέον έδινα κωλο.αν ειναι ετσι καλα κανεις.
να φας φυστικια με κοτατζ και να χιονισεις το παστιτσιο ως ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης
θα σου φτιαξωως ένδειξη συμπαράστασης αρνήθηκα να φτιάξω γιουβσρλακια. Για τα οποία σημειωτέον έδινα κωλο.
Μετα φταίω εγώ, που σε παρενοχλω σεξουαλικά.ως ένδειξη συμπαράστασης αρνήθηκα να φτιάξω γιουβσρλακια. Για τα οποία σημειωτέον έδινα κωλο.
αν ειναι ετσι καλα κανεις.
θα σου φτιαξω