κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.887
- Πόντοι
- 19.795
Στο νήμα με την νυφη από το Εκουαδόρ, τους έδωσα δουλειά για το βράδι.
Κωλο-γερος.η γκομενα
Ξέρεις τι θα πει κωλογερος ;
δεν μπαίνω , δε δουλεύω βράδυΣτο νήμα με την νυφη από το Εκουαδόρ, τους έδωσα δουλειά για το βράδι.
Άσε, σήμερα αποχαιρέτησα ένα μελλοντικό αναπληρωματικό στανταρακι, Γερμανίδα που δούλευε στην Τόμας Κουκ. Γκαντεμια ρε πουστη μου.η γκομενα
εχεις 2 ενδεκάδες εσυ, για ένα αναπληρωματικό κανεις έτσι;Άσε, σήμερα αποχαιρέτησα ένα μελλοντικό αναπληρωματικό στανταρακι, Γερμανίδα που δούλευε στην Τόμας Κουκ. Γκαντεμια ρε πουστη μου.
εγω εστειλα φωτογραφια και εκκ/κο στο εκουαδορ.δεν μπαίνω , δε δουλεύω βράδυ
Ματακιας-φωτογράφοςη γκομενα
εγω εστειλα φωτογραφια και εκκ/κο στο εκουαδορ.
και στη γουατεμαλα θα στειλω και στο κατμαντου
στειλε και στο ταμ τουμ , έχει μαϊμούδεςεγω εστειλα φωτογραφια και εκκ/κο στο εκουαδορ.
και στη γουατεμαλα θα στειλω και στο κατμαντου
Καλοκάγαθος.. γλυκούλης.. γεράκος.. έτοιμος να βοηθήσει κορασίδες παντός σωματοτυπου και ηλικίας.. χωρίς αντάλλαγμα..Ξέρεις τι θα πει κωλογερος ;
Σημεία των καιρών να βλέπεις ακροβολισμενους σωματοφύλακες και δεν μιλάμε για 1-2 να φιλάνε παιδάκια 10 12 14 ετών μέτρησα τουλάχιστον μία ντουζίνα τι είδους ζωή είναι αυτή δεν ξερω
έλα ρε γερο μας ζήτησε κανένας κακολντερ της Χαλιμάς ;Καλώς τον κουκολντιάρη.
έλα ρε γερο μας ζήτησε κανένας κακολντερ της Χαλιμάς ;
γερό φοβάμαι μην είναι κανας κροσντρεσερ και μες το σκοτάδι απλώσεις το χέρι και πιάσεις τίποτα παπάριαΜου έστειλε ενας π.μ. και με παρακάλεσε να του πηδήξω την γυναίκα.
γερό φοβάμαι μην είναι κανας κροσντρεσερ και μες το σκοτάδι απλώσεις το χέρι και πιάσεις τίποτα παπάρια