blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
...μου το χαλασες
Μα εκεί πάνε όσοι πένονται, ως ο νηματοθέτης.
...μου το χαλασες
το εκμεκ μη ξεχασειςπες μου να κατεβω και εγω αν κατεβεις![]()
ναι ε..; :-*δεν υπαρχουν φιλοι στο αντιθετο φυλο και γω δεν ανηκω στο τριτο φυλο![]()
πες μου να κατεβω και εγω αν κατεβεις![]()
πες μου να κατεβω και εγω αν κατεβεις![]()
αν κατεβω θα κατεβω με ενα βρακι με σκοπο να μου παρει ο τρουμπ κανα σετακι και να φαμε τα λεφτα του μπλιζ που πενεται στις ενοριες να παμε με τον αγιο σε κανενα μνημοσυνο και με τον νικ για μπουζουκια . εκμεκ δεν φερνωτο εκμεκ μη ξεχασεις
ναι οπως με φορτωσε την προηγουμενη φορα..εσυ κινδυνευεις! μπορει να σε βρει ο τριβης και να σε φορτωσει στο τρικυκλο του με ανομες ορεξεις!![]()
αν κατεβω θα κατεβω με ενα βρακι με σκοπο να μου παρει ο τρουμπ κανα σετακι και να φαμε τα λεφτα του μπλιζ που πενεται στις ενοριες να παμε με τον αγιο σε κανενα μνημοσυνο και με τον νικ για μπουζουκια . εκμεκ δεν φερνω![]()
πλακα πλακα οντως αν κατεβεις πες και σκασιλα μου για τον μπραμπΕσάς θα σας πάω σ΄ εκείνο το Ιταλικό που πρότεινε ο κ. brabus, στον Πειραιά.
Και μετά θα αναρτήσουμε και φωτο στο νήμα και ο κ. brabus θα μας λέει για 15 τινα και όχι μόνο για 3 ... Φευ!
μωρη Σμαραγδω ! εγω θα σου κανω τα αεροπορικα και δεν με χωρεσες πουθενα! ?
αχχαχαχααχχαχ σε ξεχασα ! δεν πειραζει την αλλη φοραμωρη Σμαραγδω ! εγω θα σου κανω τα αεροπορικα και δεν με χωρεσες πουθενα! ?
πλακα πλακα οντως αν κατεβεις πες και σκασιλα μου για τον μπραμπ
Ε, είναι ώρα νομίζω...Νομιζω οτι θα αποχωρισω! με στενωχωρησατε και πεινασα! ..... παω να κολατσισο!