blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
αν λιγωνεται να ερθει να μου το πει. εφτιαξα χθες ενα ωραιοτατο εκμεκ![]()
Το λιγώνεται σε αυτάκια ...
αν λιγωνεται να ερθει να μου το πει. εφτιαξα χθες ενα ωραιοτατο εκμεκ![]()
πιστευεις οτι πηδαει την πεθερα;Αυτός δεν χορεύει, κυρία.
Χτυπά μόνο παλαμάκια όταν η πεθερά του χορεύει.
χαλαρωσε λιγο και διασκεδασε θα σε χωρισει η μαναρι
Δεν υπάρχει Μανάρι.
ο μπραμπισιους θελει αγριες καταστασεις με γκοεμενς ξυλο κλαμα σπερμα και αηδιες. εγω ειμαι κομοδινο δεν ταιριαζουμεΤο λιγώνεται σε αυτάκια ...
πιστευεις οτι πηδαει τηνπεθεραχούφτα του;
πιστευετε οτι η πεθερα του πηδιεται με αλλους εκτος του πεθερου;Σοφόν το σαφές!
ο μπραμπισιους θελει αγριες καταστασεις με γκοεμενς ξυλο κλαμα σπερμα και αηδιες. εγω ειμαι κομοδινο δεν ταιριαζουμε![]()
...αυτα δεν τα διαλαλουμε...μου στελνεις πμ για ενημερωση...ετοιμαζεις ταπερακι ...περναω απο κατω το πετας (να χεις βαλει καπακι ομως)...το αρπαζω και δε σε ειδα δε σε ξερωαν λιγωνεται να ερθει να μου το πει. εφτιαξα χθες ενα ωραιοτατο εκμεκ![]()
πιστευετε οτι η πεθερα του πηδιεται με αλλους εκτος του πεθερου;
λαμπακι αγαπω τα ασπρα γλυκα πιο πολυ και απο το πουθτσον μονο αυτο σου λεω χααχαχαχαχαχαχαχ...αυτα δεν τα διαλαλουμε...μου στελνεις πμ για ενημερωση...ετοιμαζεις ταπερακι ...περναω απο κατω το πετας (να χεις βαλει καπακι ομως)...το αρπαζω και δε σε ειδα δε σε ξερω
για κατσε ρε λαμπακι...εχουμε φαει τα νιατα μας να φαμε γλυκο απο την ερι και την ειδες κοαυμποις να μας αρπαξεις τα ταπερ?...αυτα δεν τα διαλαλουμε...μου στελνεις πμ για ενημερωση...ετοιμαζεις ταπερακι ...περναω απο κατω το πετας (να χεις βαλει καπακι ομως)...το αρπαζω και δε σε ειδα δε σε ξερω
δεν τα πιστευω αυτα εγω . ουτε θελω να δοκιμασω και να γινω μαυρη απο το ξυλο για να αποφανθωΑυτοί που τα λένε αυτά, κυρία, είναι συνήθως οι μεγαλύτεροι αγαπούληδες ...
απορω πως μιλας ετσιΠιστεύουμε ότι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο.
Πηδάει τον κ. raopau και αυτό την διασκεδάζει αρκούντως.
για κατσε ρε λαμπακι...εχουμε φαει τα νιατα μας να φαμε γλυκο απο την ερι και την ειδες κοαυμποις να μας αρπαξεις τα ταπερ?
κι εγω... κι αν ειναι και σπιτικα....αστα....ξεροχ....εεε...τρελενομαιλαμπακι αγαπω τα ασπρα γλυκα πιο πολυ και απο το πουθτσον μονο αυτο σου λεω χααχαχαχαχαχαχαχ
απορω πως μιλας ετσι
ολο στην απεξω εμενα....Ο νηματοθέτης έχει φάει εκμέκ του τύπου Έρη.![]()
ε τα σπιτικα ειναι ωραια. αποξω δυσκολα . γιαυτο να φτιαχνω και να μοιραζω για να μην τα φαω ολακι εγω... κι αν ειναι και σπιτικα....αστα....ξεροχ....εεε...τρελενομαι