troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.712
- Πόντοι
- 5.506
επαιζα μπαλα τοτε...
επαιζα μπαλα τοτε...
Καλημέρα παίχτες!
Μελετήσατε την χθεσινή προσφορά μου;Καλημέρα συμπαίκτη, συναγωνιστή, μύστη, ρέκτη και χύστη!
Μελετήσατε την χθεσινή προσφορά μου;
Κύριε νηματοθετη, με δύο στις δυόμιση λεκάνες κοντά λουκουμάδες με μέλι. Το ξανά λέω. ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ, τοσο ζυμάρι και τόσο μέλι θα έχουν σκάσει. Δεν υπάρχει ούτε υποψία αχαριστίας. Και εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει τα εύσημα.Εμβριθώς!
Το νήμα είναι ανοικτό σε προσφορές / ρεφενέ πλην όμως να είσθε σίγουρος ότι θα εισπράξετε την αχαριστία των μελών ως και ο νηματοθέτης εισέπραξε παρά το γαλαντόμο κέρασμά του.
Όσον αφορά το άναμμα της φωτιάς, ο νηματοθέτης ως γνωστόν πένεται και άρα δεν δύναται να διαθέσει σπίρτα ή αναπτήρα. Ας προτιμηθεί η πατροπαράδοτος τριβή ξύλων για το άναμμά της, η οποία ως επίσης είναι γνωστόν είναι δωρεάν!
Κύριε νηματοθετη, με δύο στις δυόμιση λεκάνες κοντά λουκουμάδες με μέλι. Το ξανά λέω. ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ, τοσο ζυμάρι και τόσο μέλι θα έχουν σκάσει. Δεν υπάρχει ούτε υποψία αχαριστίας. Και εσείς θα είστε αυτός που θα πάρει τα εύσημα.
Για το καζάνι που θα τους βουτήξουμε να γίνει το μαγείρεμα δεν κάνατε λόγο. Εχετε εσείς η θα πρέπει να υποχρεωθω στον ιερέα της εκκλησίας εκεί κοντά να μου δανείσει την κολυμπήθρα;
εμενα με γραφεις στα παπαρια σου μωρη λινατσα?καλημερα καβλες νικ και ερι![]()
![]()
![]()
α)δεν σε ειδα καιεμενα με γραφεις στα παπαρια σου μωρη λινατσα?
σχωρναωα)δεν σε ειδα και
β) σε σεβομαι....
εβγαλε γλυκο ο γεροσπαγγος?Καλημέρα παίδες
Ακόμη λίγο γλυκό να είχαμε![]()