lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είσαι προμότορας του μπλε?984 σελίδες...
Είσαι προμότορας του μπλε?984 σελίδες...
Κωλογεράκι είσαι ο καλύτερος του χωριού67 χρονών κωλογρια. Ίσως το πιο όμορφο βρετανικό γυναικείο πρόσωπο που έχω δει στην ζωή μου. Την φέρανε οι φίλες της για να της κάνουν δώρο γενεθλίων. Συνήθως δεν κάνω κομπλιμέντα σε γυναικα όταν είναι με άλλη μαζί, αλλά με αυτήν δεν κρατηθηκα. Της είπα, "θεέ μου, τι όμορφη που είστε, αν ειμουνα 20 χρόνια νεώτερος θα σας ζητούσα ραντεβού. Τότε μου είπε πόσο είναι.
Δεν βαριέσαι. Μόνο στα λόγια. Όταν με δουν οι γυναικες γυμνό, βάζουν τα γέλια. Μόνο οι γυναίκα μου, όταν με είδε γυμνο την πρώτη νύχτα του γάμου, έβαλε τα κλάμματα. :SΚωλογεράκι είσαι ο καλύτερος του χωριού
Υπάγω εις μεσημεριανή οινοποσία με σκοπό σε καμιά ώρα να μην θυμάμαι ούτε το όνομα μου
Καλό ΣΚ σε όλους
τη σβησανε τη θρενταρα για τη φαντα.
σου λεει σαββατο κυριε,ελα αυριο
εκει διαπρεπει ο λακαρος που ξυριζει τ αρχιδια του με σπαθι σαμουραι
Ρε Γερο γραψε κανα καινουριο κειμενο,την εχεις πει 30 φορες αυτη την ατακαΔεν βαριέσαι. Μόνο στα λόγια. Όταν με δουν οι γυναικες γυμνό, βάζουν τα γέλια. Μόνο οι γυναίκα μου, όταν με είδε γυμνο την πρώτη νύχτα του γάμου, έβαλε τα κλάμματα. :S
https://[URL unfurl="true"]www.kalliergo.gr/images/content/k2/blog/2016-04-27-kolokasi/kokolasi-01.jpg[/img[/URL]]
Κωλο-κάσι. :cool:
[/quote]
Συνεχιζετε η κωλο κατασταση!!
γκιλφακι???67 χρονών κωλογρια. Ίσως το πιο όμορφο βρετανικό γυναικείο πρόσωπο που έχω δει στην ζωή μου. Την φέρανε οι φίλες της για να της κάνουν δώρο γενεθλίων. Συνήθως δεν κάνω κομπλιμέντα σε γυναικα όταν είναι με άλλη μαζί, αλλά με αυτήν δεν κρατηθηκα. Της είπα, "θεέ μου, τι όμορφη που είστε, αν ειμουνα 20 χρόνια νεώτερος θα σας ζητούσα ραντεβού. Τότε μου είπε πόσο είναι.
Ο τύπος 66 χρόνων, έχει εισοδημα 18 μύρια το χρόνο. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 6 δις. Είχε πληρώσει και είχε πηδήξει την Τζόαν Κόλινς, την οποία φιλοξένησε στο νησί, στα νιάτα της. Έχει μανία με τα μοντέλα κάτω από 25 χρόνων, ειδικεύεται στα Σερβακια. (Μιλάει τέλεια τη γλώσσα). Μου έφερε το 2μετρο 22χρονο, με ένα μίνι λίγο κάτω από τον αφαλό, για να του πάρει δώρο. Μου φύγανε η μασσελα, ο καθετήρας, και τα ακουστικά βαρηκοιας, όταν πήγα από πίσω της για να την βοηθήσω να δοκιμάσει κάτι. Το μόνο που μπόρεσα να ψελησω στα Αγγλικά ήταν, "γιατί είσαι τόσο ψιλή;" :SΌσοι δε σήμερα ας μαζευτούμε όλοι μαζί
Ας πούμε καμία μαλακία να περάσει ή ώρα :S
Ο τύπος 66 χρόνων, έχει εισοδημα 18 μύρια το χρόνο. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 6 δις. Είχε πληρώσει και είχε πηδήξει την Τζόαν Κόλινς, την οποία φιλοξένησε στο νησί, στα νιάτα της. Έχει μανία με τα μοντέλα κάτω από 25 χρόνων, ειδικεύεται στα Σερβακια. (Μιλάει τέλεια τη γλώσσα). Μου έφερε το 2μετρο 22χρονο, με ένα μίνι λίγο κάτω από τον αφαλό, για να του πάρει δώρο. Μου φύγανε η μασσελα, ο καθετήρας, και τα ακουστικά βαρηκοιας, όταν πήγα από πίσω της για να την βοηθήσω να δοκιμάσει κάτι. Το μόνο που μπόρεσα να ψελησω στα Αγγλικά ήταν, "γιατί είσαι τόσο ψιλή;" :S
και απ τη κοιλια της μανας του να τα βγαζε δε βγαινει.υπάρχουν τα σχετικά φωτο-ντοκουμέντα?
6 δις με 18μύρια τον χρόνο?
μήπως γίνει κάποιο μικρό λάθος?