sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Θα αποστειλω τις πρέπουσες με τραγανό φύλλο και μπόλικη κανέλα
Περγαμόντο τώρα αλλιώς θα σας φάω όλες τις μπουγάτσες
(αν με αφήσει η Ερη)
Θα αποστειλω τις πρέπουσες με τραγανό φύλλο και μπόλικη κανέλα
Περγαμόντο τώρα αλλιώς θα σας φάω όλες τις μπουγάτσες
(αν με αφήσει η Ερη)
Μπλιαχ, τώρα θα πιω μόνος μου όλη τη σόδααναλογα με το φετιχ του καθενος...αλλος θελει να γλειφει γοβες κ ποδι μαζι...αλλος ποδι μονο με καλσον αλλος σκετο ποδι καθαρο ...κι απο κει και περα αρχιζουν οι μαλακιες του τυπου να ερθεις με βρωμικο ιδρωμενο ποδι η να του βαλεις το ποδι στην κωλαρα ...και τα λοιπα κτλπ κτλ
Μπλιαχ, τώρα θα πιω μόνος μου όλη τη σόδα
Δεν υπαρχει LE σε αυτο το νημα. (Εξαιρουνται Τριβης, Τζιμακος, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL, αχ καυλα, αχ καυλα, και καμμια δεκαρια αλλοι, δηλ. ολοι οι αλλοι εκτος απο εμενα)NLE για συντομία...
Μπλιαχ, τώρα θα πιω μόνος μου όλη τη σόδα
Ιδού και το σκεύος δια την πόσινΚαι αφού σκάσατε από τα κεράσματα των εορτασμών μας, ιδού και 330 ml σόδα για να χωνέψετε!
Από 15 ml στον κάθε ένα σας.
Το νήμα της αφθονίας!
Δεν ομιλούσαμε περί αυτών των μεγεθών αλλά δεκτή η παρατήρησιςΔεν υπαρχει LE σε αυτο το νημα. (Εξαιρουνται Τριβης, Τζιμακος, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL, αχ καυλα, αχ καυλα, και καμμια δεκαρια αλλοι, δηλ. ολοι οι αλλοι εκτος απο εμενα)
Πολύ αργά πια...Εδώ δεν είμεθα φιλανθρωπικό ίδρυμα!
Σε μεγέθυνση το έβαλες;Ιδού και το σκεύος δια την πόσιν
Καλώς τον ηθικό αυτουργό του βύσιννου...Χορτάσατε, είμαι απολύτως σίγουρος...
Ρεύγομσι ακόμη...Χορτάσατε, είμαι απολύτως σίγουρος...
Καλώς τον ηθικό αυτουργό του βύσιννου...
Ρεύγομσι ακόμη...
Ε ναι, είναι κι η πρεσβυωπεία στη μέση... :SΣε μεγέθυνση το έβαλες;
Μη μιλάτε όταν πίνετε, δεν σας καταλαβαίνουμεΡεύγομσι ακόμη...
εμ...εκει που τρυπωνετε ολοι πισω απο τα αγαλματα καλα να παθετε....χτυπα τον Ερη στην πλατη να το ξερασει
Στις 26000 κερνάμε συκαλάκι...Με τις υγείες σας...
μερσίΜε τις υγείες σας...
Πρώτη φορά ακούω να έχει κάποιος πρεσβυωπία στη μέσηΕ ναι, είναι κι η πρεσβυωπεία στη μέση... :S
στην άκρη είναι υπερμετροποίαΠρώτη φορά ακούω να έχει κάποιος πρεσβυωπία στη μέση