You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
Πηγες για μπανακι Ερι?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σαν το μπαρμπουνιθ αχαχαχαχαχαΠηγες για μπανακι Ερι?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και υστερα??? για πεΚαι εκεί που κολυμπουσα παιδιά να σου ο Ποσειδώνας.. Μου λέει ερι είσαι ασεβής και λες αναιδειες για τον μεγάλο ψαρα και θα τιμωρηθείς..
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
se gamhse?Και εκεί που κολυμπουσα παιδιά να σου ο Ποσειδώνας.. Μου λέει ερι είσαι ασεβής και λες αναιδειες για τον μεγάλο ψαρα και θα τιμωρηθείς..
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ε κατσε ρε μαλακα να εχει λιγο σασπενς....se gamhse?

erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Όχι.. Του απάντησα ότι δεν ξέρω μεγάλο ψαρα και τότε με ένα κύμα με βύθισε ελαφρως με μια ώθηση στα βαθιά. Ποσειδώνα του λέω μην με εκνευρίζεις και άσε την θάλασσα ήρεμη γιατί είμαι και βαθιά και θα πνιγώ.ερι μου λέει το έχεις παρακάνει. Λειτουργείς σαν να είναι δική σου η παραλία γκρινιάζετε για την μουσική πίνεις καφέ Μέσα στο νερό κάνεις βουτιές με θράσος και επιτέλους πρέπει να παραδεχτείς ότι ο νικ ψαρεύει. Πες ήμαρτον..
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ειδες? την προγκιξες ρε παπαρα και δεν λεει τιποτα....se gamhse?
παντως και εμενα μου εκαναν παραπονα κατι γοργονες για καποιον που ψαρευει και τους εχει"φαει" ολους τους γκομενους...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παλι καλα που δεν σε γαμησε....φθηνα την εβγαλες με τοση αυθαδειαΌχι.. Του απάντησα ότι δεν ξέρω μεγάλο ψαρα και τότε με ένα κύμα με βύθισε ελαφρως με μια ώθηση στα βαθιά. Ποσειδώνα του λέω μην με εκνευρίζεις και άσε την θάλασσα ήρεμη γιατί είμαι και βαθιά και θα πνιγώ.ερι μου λέει το έχεις παρακάνει. Λειτουργείς σαν να είναι δική σου η παραλία γκρινιάζετε για την μουσική πίνεις καφέ Μέσα στο νερό κάνεις βουτιές με θράσος και επιτέλους πρέπει να παραδεχτείς ότι ο νικ ψαρεύει. Πες ήμαρτον..
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 1.406
ειμαι αγροικος και δεν εχω τροπους :-ειδες? την προγκιξες ρε παπαρα και δεν λεει τιποτα....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ο Ποσειδώνας να τονίσω ότι είναι κούκλος αλλά δεν του το ειπα για να μην πάρει και θάρρος και μου την είχε σπάσει που ήταν αυστηρός. Παρόλα αυτά τον αγνόησακολυμπησα στα ρηχά και άρχισα να κολυμπαω παράλληλα στην παραλία οποταν και ήρθα αντιμέτωπη με μπράτσακθα παιδάκι κανο και διάφορους μουρλους οι οποίοι έκαναν ότι θαλασσιο σπορ μπορείτε να φανταστείτε με τεράστια αποτυχία..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις