Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καρτακι όλα Γουδ ?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Περίεργη μέρα, ξεκίνησε ο μήνας με απρόσμενο οιωνό. Κατά τα άλλα υποφέρω με την ζέστη, είμαι πλάσμα του νερού και του φθινοπώρου. Εσύ όλα καλά;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγώ υποφερω πιο πολύ με το κρύο νομίζω. Φαμπιουλους που λέει και ο καρτακις αχαχαχαχαχα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω ζεστενομαι πινω μια μπυρα να δροσιστω ζεστενομαι πιο πολυ πινω καπακι αλλη ζεστενομαι πιο πολυ πινω κι αλλη.... ετσετερα ετσετερα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ομοθοπαθητικη καρτακι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και εκεί που κολυμπουσα παιδιά να σου ο Ποσειδώνας.. Μου λέει ερι είσαι ασεβής και λες αναιδειες για τον μεγάλο ψαρα και θα τιμωρηθείς..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όχι.. Του απάντησα ότι δεν ξέρω μεγάλο ψαρα και τότε με ένα κύμα με βύθισε ελαφρως με μια ώθηση στα βαθιά. Ποσειδώνα του λέω μην με εκνευρίζεις και άσε την θάλασσα ήρεμη γιατί είμαι και βαθιά και θα πνιγώ.ερι μου λέει το έχεις παρακάνει. Λειτουργείς σαν να είναι δική σου η παραλία γκρινιάζετε για την μουσική πίνεις καφέ Μέσα στο νερό κάνεις βουτιές με θράσος και επιτέλους πρέπει να παραδεχτείς ότι ο νικ ψαρεύει. Πες ήμαρτον..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Όχι.. Του απάντησα ότι δεν ξέρω μεγάλο ψαρα και τότε με ένα κύμα με βύθισε ελαφρως με μια ώθηση στα βαθιά. Ποσειδώνα του λέω μην με εκνευρίζεις και άσε την θάλασσα ήρεμη γιατί είμαι και βαθιά και θα πνιγώ.ερι μου λέει το έχεις παρακάνει. Λειτουργείς σαν να είναι δική σου η παραλία γκρινιάζετε για την μουσική πίνεις καφέ Μέσα στο νερό κάνεις βουτιές με θράσος και επιτέλους πρέπει να παραδεχτείς ότι ο νικ ψαρεύει. Πες ήμαρτον..
παλι καλα που δεν σε γαμησε....φθηνα την εβγαλες με τοση αυθαδεια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Ποσειδώνας να τονίσω ότι είναι κούκλος αλλά δεν του το ειπα για να μην πάρει και θάρρος και μου την είχε σπάσει που ήταν αυστηρός. Παρόλα αυτά τον αγνόησακολυμπησα στα ρηχά και άρχισα να κολυμπαω παράλληλα στην παραλία οποταν και ήρθα αντιμέτωπη με μπράτσακθα παιδάκι κανο και διάφορους μουρλους οι οποίοι έκαναν ότι θαλασσιο σπορ μπορείτε να φανταστείτε με τεράστια αποτυχία..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έπρεπε να του πεις, φύγε από δω μη σου γαμήσω κανά Δία παπάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom