barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
Για τον εαυτό μου μύστη αλλά δεν είμαι υποψήφια
Οι κανονικοί μαλάκες δεν έχουν αυτογνωσία και κοντεύουμε να νιώσουμε εμείς, τα καλύτερα παιδιά, μαλάκες εξ αιτίας τους.
Για τον εαυτό μου μύστη αλλά δεν είμαι υποψήφια
οβερμπουκντ απ τη πρωτη μερα? :oΜήπως θέλει καμία να κάνει τα ρεπα της σεβιτορας ;
παιδιά στη σειρά σας δεν μπορώ να κάνω κάτι ένα μουνι έχει η κοπέλαοβερμπουκντ απ τη πρωτη μερα? :o
Μεγάλη συζήτηση συναγωνιστή. Γενικά η αυτογνωσία είναι είδος προς εξαφάνιση. Ψάχνουμε γενικά λόγους για να κατηγορούμε τους άλλους για να δικαιολογούμε τον ίδιο μας τον κακό εαυτό.Οι κανονικοί μαλάκες δεν έχουν αυτογνωσία και κοντεύουμε να νιώσουμε εμείς, τα καλύτερα παιδιά, μαλάκες εξ αιτίας τους.
Μεγάλη συζήτηση συναγωνιστή. Γενικά η αυτογνωσία είναι είδος προς εξαφάνιση. Ψάχνουμε γενικά λόγους για να κατηγορούμε τους άλλους για να δικαιολογούμε τον ίδιο μας τον κακό εαυτό.
Ας πούμε καμιά μαλακία τώρα
Καμιά μαλακία τώρα
Καμιά μαλακία τώρα
Θείο δεν τα πας καλά στον διαγωνισμό, πρέπει να βελτιώσεις λίγο τις επιδόσεις... :S
Καληνύχτα συναγωνιστήΥπάγω, καλή νύχτα και να είστεκαλοί μαλάκεςφρόνιμοι.
ρε μαλακες με χουνε γαμησει στα πιμια να ουμε με την κονιακοπαξιμαδου
[size=20pt]Παιδιά, πήγα με την σερβιτόρα μετά από κονέ που μου έκανε ο κ. brabus.
Τέλεια κατάσταση. Αματούρι αλλά με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.
70€/ώρα με πλήρες πρόγραμμα και 2 εκτονώσεις. Τα δέχεται στο στόμα και τρελαίνεται με το πρωκτικό.
Ορμάτε πριν την πάρουν χαμπάρι και την ξεπατώσουν.
Τηλέφωνο δεν μπορώ να δώσω. Μόνο όσοι το πάρουν από τον κ. brabus.[/size]
Καλημέρα, μύστες, χύστες, ρέκτες και συναγωνιστές!
Ειδική καλημέρα στον τύπο Έρη!!!
25000 σε λιγο.....
λιγα απο αυτα που θα φερει ο θειος γυρω στο μεσημερι
25000 σε λιγο.....
λιγα απο αυτα που θα φερει ο θειος γυρω στο μεσημερι
χαλαρωσε λιγο...ανοιξε την καρδια σου...γινε φιλοξενος και γενναιοδωρος...η ζωη ειναι μικρηΤα όνειρά σου μην τα λες, γιατί μια νύχτα κρύα, μπορεί και οι φροϋδιστές, να ‘ρθουν στην εξουσία…
Διονύσης Σαββόπουλος.