Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί όχι; Θρεπτικός και νόστιμος
Χαρίζω σε όποιον θέλει το δικό μου
Γιατί όχι; Θρεπτικός και νόστιμος
Χαρίζω σε όποιον θέλει το δικό μου
Ένας γνωστός μου που είναι πωλητής στη shell πάει Σιγκαπούρη ο κωλοφαρδος.
Σε vip θέσεις της Ferrari
Μα που είναι ο στρατηγός;Θα μιλήσουμε με το τμήμα ειδικών αποστολών του νήματος για να οργανώσουμε απαγωγή με λύτρα εισιτήρια...
Μα που είναι ο στρατηγός;
τι να βάλεις και ποιος να σε πιστέψει
Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει πολύ τελευταία να τρώω είναι κοτατζ με μπουκοβο
Προτείνω πατσά για τις 25000 σελίδες!!!!!!!!!!!!!!!
που ψοφας να ρθουμε να σε μαζεψουμε πρν βρωμισει το κουφαρι σου :S :S
Καλημέρα στην πλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >
[size=20pt]Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το σημαντικό έλλειμμα ευφυίας, χιούμορ και παιδείας, που σας στιγματίζει.
Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πόσο πολύ θα σας πηγαίνει το κόκκινο χρώμα, που διακαώς επιζητείτε στην ηλεκτρονική ζωή σας.
Good things come to those who wait, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε διαγράφοντας το νικ σας δι΄ ερυθράς μολυβδίδος. [/size]
δηλ εγω τωρα αν σας πω καλημερα συμπεριλαμβανομαι στουςπλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >
Καλημέρα, κυρία.
Ως θα είδατε, χρησιμοποίησα αρσενικό γένος.
Για τον συνδυασμό cottage cheese με μπούκοβο [θηλυκής εμπνεύσεως] υπήρξε ξεχωριστή ανάρτησις.
ευχαριστω για τη διευκρινηση κυριε...καλημερα σας λοιπον// και να τους πειτε να τρωνε γιαουρτακι αγελαδινο με πετσουλα που εχει και πρεβιοτικα...αν μαλιστα βαλουν και λιγο μελακι απο πανω θα τους σηκωνεται και το ...... :coolcondom: πιο καλα ..διοτι το μπουκοβο προκαλει καουρες και ασχημη αναπνοη