Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ένας γνωστός μου που είναι πωλητής στη shell πάει Σιγκαπούρη ο κωλοφαρδος.
Σε vip θέσεις της Ferrari  :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Ένας γνωστός μου που είναι πωλητής στη shell πάει Σιγκαπούρη ο κωλοφαρδος.
Σε vip θέσεις της Ferrari  :headbang:

Θα μιλήσουμε με το τμήμα ειδικών αποστολών του νήματος για να οργανώσουμε απαγωγή με λύτρα εισιτήρια...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στην πλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >:(

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει πολύ τελευταία να τρώω είναι κοτατζ με μπουκοβο

[size=20pt]Τελικά υπάρχει και άλλο επίπεδο στην Κόλαση, που δεν είχε διακρίνει ο Δάντης. Το επίπεδο της πλέμπας! [/size]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
:respect:
Προτείνω πατσά για τις 25000 σελίδες!!!!!!!!!!!!!!!

Να περιφέρετε τις τοιούτου είδους προτάσεις σας εις την Λαϊκήν της περιοχής σας ή εις το Σωματείο Βοθροκαθαριστών.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ολο μαλακιες τρωνε εδω μεσα....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
που ψοφας να ρθουμε να σε μαζεψουμε πρν βρωμισει το κουφαρι σου :S :S

[size=20pt]Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το σημαντικό έλλειμμα ευφυίας, χιούμορ και παιδείας, που σας στιγματίζει.
Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πόσο πολύ θα σας πηγαίνει το κόκκινο χρώμα, που διακαώς επιζητείτε στην ηλεκτρονική ζωή σας.
Good things come to those who wait, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε διαγράφοντας το νικ σας δι΄ ερυθράς μολυβδίδος. [/size]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ερυθρας μολυβδιδος βεβαιως βεβαιως...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλημέρα στην πλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >:(

δηλ εγω τωρα αν σας πω καλημερα συμπεριλαμβανομαι στουςπλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >:(
[/quote]

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
[size=20pt]Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το σημαντικό έλλειμμα ευφυίας, χιούμορ και παιδείας, που σας στιγματίζει.
Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πόσο πολύ θα σας πηγαίνει το κόκκινο χρώμα, που διακαώς επιζητείτε στην ηλεκτρονική ζωή σας.
Good things come to those who wait, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε διαγράφοντας το νικ σας δι΄ ερυθράς μολυβδίδος. [/size]

πολυ επιθετικος ο Αλεκος το ορος πατατα του παει γαντι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
δηλ εγω τωρα αν σας πω καλημερα συμπεριλαμβανομαι στουςπλέμπα, στο πόπολο, στον όχλο και στην μάζα και τους λοιπούς εμετικούς, που τρώνε φαγητά που ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου που εργάζεται στους στάβλους μου δεν τρώει. >:(

Καλημέρα, κυρία.
Ως θα είδατε, χρησιμοποίησα αρσενικό γένος.
Για τον συνδυασμό cottage cheese με μπούκοβο [θηλυκής εμπνεύσεως] υπήρξε ξεχωριστή ανάρτησις.  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλημέρα, κυρία.
Ως θα είδατε, χρησιμοποίησα αρσενικό γένος.
Για τον συνδυασμό cottage cheese με μπούκοβο [θηλυκής εμπνεύσεως] υπήρξε ξεχωριστή ανάρτησις.  :grin:

ευχαριστω για τη διευκρινηση κυριε...καλημερα σας λοιπον// και να τους πειτε να τρωνε γιαουρτακι αγελαδινο με πετσουλα που εχει και πρεβιοτικα...αν μαλιστα βαλουν  και λιγο μελακι απο πανω θα τους σηκωνεται και το ...... :coolcondom: πιο καλα :2funny: :2funny:..διοτι το μπουκοβο προκαλει καουρες και ασχημη αναπνοη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
κανεις γαργαρες με τζιν τονικ και εχεις αναπνοη πιο φρεσκια και απο τσιπουρες σαρωνικου στην ιχθυοσκαλα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
ευχαριστω για τη διευκρινηση κυριε...καλημερα σας λοιπον// και να τους πειτε να τρωνε γιαουρτακι αγελαδινο με πετσουλα που εχει και πρεβιοτικα...αν μαλιστα βαλουν  και λιγο μελακι απο πανω θα τους σηκωνεται και το ...... :coolcondom: πιο καλα :2funny: :2funny:..διοτι το μπουκοβο προκαλει καουρες και ασχημη αναπνοη

Δεν αξίζει τον κόπο να χαραμίζουμε φαιά ουσία για να συμβουλεύουμε την πλέμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom