erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ελπίζουμε όλοι να μην είναι όπως ο μουσακάςεγω θα φτιαξω το γιουβετσι που παντα του αρεσε...
ελπίζουμε όλοι να μην είναι όπως ο μουσακάςεγω θα φτιαξω το γιουβετσι που παντα του αρεσε...
τρουμπ ξέχνα την ντουκατι που αγάπησεςπαστιτσιο...οχι σημερα θα ειμαι βραχος...δεν θα υποκειψω στην ακολασια
Ωραία, να σ αλείψω τότε με το λάδι που θα περισσέψει, μην χαλάω σάλιο.Καλημέρα σας σήμερα είναι του σταυρού. Χρόνια πολλά στους εορταζοντες. Θα φτιάξω φακές αλαδωτες νηστεία γαρ και μιας κ γύρισε ο μπλι να το γιορτάσουμε
ασε τα αστεια....τρουμπ ξέχνα την ντουκατι που αγάπησες
σιγά μη μαγειρέψεις, πάλι θα μπλέξεις στη διαδρομή για το σούπερ μαρκετεγω θα φτιαξω το γιουβετσι που παντα του αρεσε...
ρε μπεσα σου μιλαω...πηγα ηδη και ψωνισασιγά μη μαγειρέψεις, πάλι θα μπλέξεις στη διαδρομή για το σούπερ μαρκετ
αφού ζει λέμεασε τα αστεια....
να σε συνοδεψω στην τελετη?
ερι μου καλη μου κοπελα,γλυκο μου κοριτσι...αφού ζει λέμε
Θείο το σοκ της επιστροφής είναι πολύ μεγάλο και μπορεί να οδηγήσει ακόμη σε άρνηση και τελικά κανόνισα να φάω γαύρο
![]()
![]()
ρε θειο εισαι κανιβαλος
κανιβαλος θα ητο αν ετρωγε χανουμισα πλακι![]()
![]()
ρε θειο εισαι κανιβαλος
μετα την αυτονομηση του Πειραια ο προεδρος θα κυρηξει ιερο ψαρι τον γαυρο και θα απαγορευεται να τον τρως....Όχι ρε θείο, κανονικός άνθρωπος είμαι.
μετα την αυτονομηση του Πειραια ο προεδρος θα κυρηξει ιερο ψαρι τον γαυρο και θα απαγορευεται να τον τρως....
οποιος τρωει θα τιμωρειται με ανασκολοπησμο
Εάν όμως απαγορεύσει τις βαφτίσεις τι γίνεται;Έλα ρε θείο και με τρόμαξες, θα βαφτίσω το ψάρι κρέας και όλα καλά.
Γαύρος=ψαρονέφρι λοιπόν... ;)
θειο δεν παιζουμε με αυτα...Έλα ρε θείο και με τρόμαξες, θα βαφτίσω το ψάρι κρέας και όλα καλά.
Γαύρος=ψαρονέφρι λοιπόν... ;)
Εάν όμως απαγορεύσει τις βαφτίσεις τι γίνεται;