Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Προηγούνται (του κωλου) τα εννιαμερα :grin:

Και των εννεα ημερων, προηγουνται τα τριημερα.

Αυριο λοιπον, εκτος απροοπτου, θα εκτελεσωμεν τρισαγιον την 10η πρωινη, στη μνημη του μακαριστου μας νηματοθετου.

Αιωνια σου η μνημη αξιομακαριστε αδελφε ημων Καιζερε Μπλιζερε.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Γεια σας παλιόγεροι!
1 ανεκδοτάκι αφιερωμένο για σας!!! :grin:

Πάει ένας παππούς διακοπές σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Βλέπει ότι υπήρχε και παραλία γυμνιστών και αποφασίζει να την επισκεφθεί. Όπως ήταν ξαπλωμένος γυμνός ανάσκελα και έβλεπε γυναικείες κορμάρες να περνούν από μπροστά του άρχισε σιγά σιγά να του σηκώνεται. Βλέπει λοιπόν μια γκομενάρα να φτάνει.
- "Γεια σας," του λέει.
- "Γεια λέει," κι ο παππούς.
- "Με ζητήσατε;" του λέει η γκομενάρα.
- "Εγώ κορίτσι μου όχι λάθος κάνεις."
- "Εσείς μπορεί όχι αλλά η φύση ναι," λέει αυτή και κάθεται πάνω στην σηκωμένη του παππού. Μετά από αυτό γυρνάει κι ο παππούς ευχαριστημένος και λιαζόταν μπρούμυτα. Αμολάει μια πορδή και βλέπει έναν αράπη να τον πλησιάζει.
- "Γεια σας με ζητήσατε;" τον ρωτάει ο αράπης.
- "Όχι κάνετε λάθος," λέει ο παππούς.
- "Εσείς όχι αλλά η φύση ναι" και τον πιάνει τον παππού και του πετάει τα μάτια έξω. Νευριασμένος ο παππούς σηκώνεται πάει στο ξενοδοχείο και ζητάει το λογαριασμό να φύγει.
- "Μα γιατί δεν είστε ευχαριστημένος;" του λέει ο ρεσεψιονίστ.
- "Άκου να δεις αγόρι μου" του λέει, "στην ηλικία μου, μου σηκώνεται μια φορά το χρόνο αλλά κλάνω 50 φορές τη μέρα!!"

:happy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Και των εννεα ημερων, προηγουνται τα τριημερα.

Αυριο λοιπον, εκτος απροοπτου, θα εκτελεσωμεν τρισαγιον την 10η πρωινη, στη μνημη του μακαριστου μας νηματοθετου.

Αιωνια σου η μνημη αξιομακαριστε αδελφε ημων Καιζερε Μπλιζερε.
Τον ξεχασαμε ηδη  :rolleyes: :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
παιδια αυριο θα γινει η περιφορα του σαρκιου  του χασοδικη στο μπου θα το περιφερουμε στην πιπα του πρωταρη στο πρωτη φορα με κρος στα πουστριλικια του ποδολαγνου και θα καταληξει στο που ειναι οι ωριμοι μουστακαληδες ,μπονους συμμετοχη η ιερα σινδονη παρθενιας της γεροντοκορης που θα εκτεθει στο θρεντ σεξ με μιλφ 45+  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδια αυριο θα γινει η περιφορα του σαρκιου  του χασοδικη στο μπου θα το περιφερουμε στην πιπα του πρωταρη στο πρωτη φορα με κρος στα πουστριλικια του ποδολαγνου και θα καταληξει στο που ειναι οι ωριμοι μουστακαληδες ,μπονους συμμετοχη η ιερα σινδονη παρθενιας της γεροντοκορης που θα εκτεθει στο θρεντ σεξ με μιλφ 45+  :grin:
εσυ με αυτα που λες να μου το θυμηθεις θα τον αναστησεις τον νεκρο και θα σε κυνηγαει. κανα γαμβρο μου βρηκες να βοηθησεις το νικ να παρει την κληρονομια; η κωλοβαρας στις πιπες του πρωταρη μπας και μαθεις τιποτα.. ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
εσυ με αυτα που λες να μου το θυμηθεις θα τον αναστησεις τον νεκρο και θα σε κυνηγαει. κανα γαμβρο μου βρηκες να βοηθησεις το νικ να παρει την κληρονομια; η κωλοβαρας στις πιπες του πρωταρη μπας και μαθεις τιποτα.. ;
σου βρηκα τον σαντμαν θα κουβαλαει αυριο μπροστα τα εξαπτερυγα  :grin:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Θα υπαρχουν και εκπρωσοποι της show βυζ; ;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
τον σαντ μαν να τον παρεις εσυ να τον βαλεις στο κωλο σου  :grin:
να σε βαλω στο σεξ με 45+ μηπως σε ξεστοκαρω αν και δεν φανταζει ευκολο παρολο που παιζουν εκει σκληροπυρινικοι χυστες  :birdman:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=302862.0;attach=1161924;image[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=302862.0;attach=1161927;image[/img[/URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να σε βαλω στο σεξ με 45+ μηπως σε ξεστοκαρω αν και δεν φανταζει ευκολο παρολο που παιζουν εκει σκληροπυρινικοι χυστες  :birdman:
τωρα θα μας ποσταρεις ολες τις φωτο της θειας σου; εχουμε πενθος για συνελθε  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom