Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Αληθευει οτι «πηγε» τελικα πανω στο κρεβατιτης μαναριτου πονου; :'(
Επιβεβαιώνω...
«Πήγε» προσπαθώντας να ξεπερασει το σενιορ Vlandis (5 σε μια ώρα)
Αληθευει οτι «πηγε» τελικα πανω στο κρεβατιτης μαναριτου πονου; :'(
Τα βυζιά θα πάρουν μόνο. Το κοντέινερ θα σου τ αφήσουν.
Αστα να φουσκωσουν κι αλλο....μπας και το κανουμε φιξ 1 στον καθεναεπισης και εδω να μη το παρακανουμε...1-2 σπυρια ο καθεις για το καλο ταξιδι
Λες να πόνεσε η Μαναρι από πρωκτολειχια; Δεν νομίζω.
αν γινει αυτο βαλτε με μεσα κλειστε το και πεταχτε με στη θαλασσα
στα μπουτια ειναι το πνευμα μπαρμπα?Δεν καταισχύνεσται;;;;
Στα μπούτια της πέθανε. Τιμημένος γλυκός θάνατος, όπως άρμοζε σε ένα άνθρωπο του πνεύματος.
στα μπουτια ειναι το πνευμα μπαρμπα?
ειναι μεγαλη ευθυνη τα γουφερ μου κανουν οσο ενα μεταχειρισμενο αμαξιΘα μου γραψεις τα γουφερ;
στα μπουτια ειναι το πνευμα μπαρμπα?
Δεν καταισχύνεσται;;;;
Στα μπούτια της πέθανε. Τιμημένος γλυκός θάνατος, όπως άρμοζε σε ένα άνθρωπο του πνεύματος.
Μαρι()α, Μάρι()α, (σ)τα μπούτια σου, όπως φωνάζαμε νεοσύλλεκτοι στο στρατό.Δεν καταισχύνεσται;;;;
ειναι διεστραμμενος ο τρουμπακης να ξεςΜα τι πέρασε από το πτωχό σας μυαλό;
Προσευχόταν!
Φευ
Δεν προλαβε να ολοκληρώσει το τελευταίο του πονημα...
Άτιμα μπούτια >
Και έκανες τα γουφερ πάσο για να ακουμπάς τις μπυρεςειναι μεγαλη ευθυνη τα γουφερ μου κανουν οσο ενα μεταχειρισμενο αμαξι
πρεπει να τους φερθεις με στοργη και προδερμ....επισης απο ιδία πειρα στο λεω...δεν εχουν κανενα wow effect στα γκομενακια...οσα τα ειδαν ειπαν οτι βολευουν να ακουμπας πανω τις μπυρες
ημουν ετοιμος να τις διωξω απο το σπιτι αλλα σε μισο second αλλαξα γνωμη
ειναι μεγαλη ευθυνη τα γουφερ μου κανουν οσο ενα μεταχειρισμενο αμαξι
πρεπει να τους φερθεις με στοργη και προδερμ....επισης απο ιδία πειρα στο λεω...δεν εχουν κανενα wow effect στα γκομενακια...οσα τα ειδαν ειπαν οτι βολευουν να ακουμπας πανω τις μπυρες
ημουν ετοιμος να τις διωξω απο το σπιτι αλλα σε μισο second αλλαξα γνωμη
Το πονημα θα το στειλει οπως και να χει, ο πρωην νηματοθετης ειναι μια αναρχη και κατι αλλες πιπες που ελεγε οντοτητα.
ναι επισης τις φησα να ζουμπανε τα τουιτερ και τα bass drivers....αν δεν ειχα γαμησει θα της ειχα ριξει καθαρκτικο στον καφε το επομενο πρωι και θα της ελεγα οτι δε μπορω να την παω σπιτι της να παρει το μετροΚαι έκανες τα γουφερ πάσο για να ακουμπάς τις μπυρες
Μαρι()α, Μάρι()α, (σ)τα μπούτια σου, όπως φωνάζαμε νεοσύλλεκτοι στο στρατό.
ειναι διεστραμμενος ο τρουμπακης να ξες