Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Δηλαδη εκει που ειχαμε το νημα του ποδολαγνου για εξορια, ηρθε τελικα ο ποδολαγνος σε εμας.  :gay:
τυπε θα το κανω γκεη φριεντλι το θρεντ πιπες του πρωταρη και κατι τετοια θρεντ του κωλου και μαλιστα του τρυπιου κωλου θα πηγαινουν απατα.μετα τους πουσταρδοι θα ρθουν και τα γκομενετα που θελουμε αυτα πανε μαζι τις ηδη υπαρχουσες θα τις βγαλουμε με εθελουσια εχουν γινει σα ζαρωμενοι γιαρμαδες  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε θα το κανω γκεη φριεντλι το θρεντ πιπες του πρωταρη και κατι τετοια θρεντ του κωλου και μαλιστα του τρυπιου κωλου θα πηγαινουν απατα.μετα τους πουσταρδοι θα ρθουν και τα γκομενετα που θελουμε αυτα πανε μαζι τις ηδη υπαρχουσες θα τις βγαλουμε με εθελουσια εχουν γινει σα ζαρωμενοι γιαρμαδες  :grin:
της θειας σου το ζαρωμενο  :birdman:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Είπαμε να επέλθει λίγη δημοκρατία στο νήμα όχι να κουβαλήσουμε τη σαρα και τη μαρα  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του νήματος? :coffee: :coffee:
εκπροσωπος τυπου του νηματος χριζεται ο κοτομπιφτεκος και νομικη προστασια ο ετερος χασοδικης αλεξ ο μεγας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μη νευριάζεις Έρη μου...

Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι η σαραντάρα είναι σαν δυο εικοσάρες  :erection:
τζαμπα σας ταιζουμε εδω μεσα μου φαινεται τοσα εχει κανει ο μπλι τοσα σας εχει σωσει ακομα και βυσσινο να ανοιγε και εσεις... καθικια οπως παντα αχάριστα:tooth:  

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
τζαμπα σας ταιζουμε εδω μεσα μου φαινεται τοσα εχει κανει ο μπλι τοσα σας εχει σωσει ακομα και βυσσινο να ανοιγε και εσεις... καθικια οπως παντα αχάριστα:tooth: 

:S :S :S :tooth: :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ποιος πουτσικ διαδιδει οτι πεθανε ενοσω πηδουσε το μαναρι που δεν υπαρχει; να μιλησει τωρα ξεκαθαρα :s&m_2:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.301
Πόντοι
2.606
:coffee: :coffee: :coffee:

ποιος πουτσικ διαδιδει οτι πεθανε ενοσω πηδουσε το μαναρι που δεν υπαρχει; να μιλησει τωρα ξεκαθαρα :s&m_2:

Μόλις ενημερώθηκα ότι ο νηματοθέτης της καρδιάς μας, ο μπλε, ο φευ, ο πένομαι, ο δεν υπάρχει Μανάρι, ο δεν είσαι ανιψιός μου, ο δεν έχω γούστο στις γυναίκες, μας άφησε χρόνους. :priest: :priest: :priest:

Επιβεβαιώνω.

Τώρα θα δούμε ποιοι θα πενθήσουν, ποίοι θα σκεφτούν μόνο το συμφέρον τους και ποιοι θα παρτάρουν  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom