barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Δηλαδη εκει που ειχαμε το νημα του ποδολαγνου για εξορια, ηρθε τελικα ο ποδολαγνος σε εμας.
τυπε θα το κανω γκεη φριεντλι το θρεντ πιπες του πρωταρη και κατι τετοια θρεντ του κωλου και μαλιστα του τρυπιου κωλου θα πηγαινουν απατα.μετα τους πουσταρδοι θα ρθουν και τα γκομενετα που θελουμε αυτα πανε μαζι τις ηδη υπαρχουσες θα τις βγαλουμε με εθελουσια εχουν γινει σα ζαρωμενοι γιαρμαδεςΔηλαδη εκει που ειχαμε το νημα του ποδολαγνου για εξορια, ηρθε τελικα ο ποδολαγνος σε εμας.
αγορασα εγω το νημα τυπε εναντι πινακιου φακης
θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του νήματος?
της θειας σου το ζαρωμενοτυπε θα το κανω γκεη φριεντλι το θρεντ πιπες του πρωταρη και κατι τετοια θρεντ του κωλου και μαλιστα του τρυπιου κωλου θα πηγαινουν απατα.μετα τους πουσταρδοι θα ρθουν και τα γκομενετα που θελουμε αυτα πανε μαζι τις ηδη υπαρχουσες θα τις βγαλουμε με εθελουσια εχουν γινει σα ζαρωμενοι γιαρμαδες
τυπε θα το κανω γκεη φριεντλι το θρεντ πιπες του πρωταρη και κατι τετοια θρεντ του κωλου και μαλιστα του τρυπιου κωλου θα πηγαινουν απατα.μετα τους πουσταρδοι θα ρθουν και τα γκομενετα που θελουμε αυτα πανε μαζι τις ηδη υπαρχουσες θα τις βγαλουμε με εθελουσια εχουν γινει σα ζαρωμενοι γιαρμαδες
εκπροσωπος τυπου του νηματος χριζεται ο κοτομπιφτεκος και νομικη προστασια ο ετερος χασοδικης αλεξ ο μεγαςθα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του νήματος?
της θειας σου το ζαρωμενο
τι εγινε που ειναι ο μπλι
τι λες ρε παπαρι;εκπροσωπος τυπου του νηματος χριζεται ο κοτομπιφτεκος και νομικη προστασια ο ετερος χασοδικης αλεξ ο μεγας
η αληθεια ειναι οτι το σαρανταρα σε λυγισετι λες ρε παπαρι;
τζαμπα σας ταιζουμε εδω μεσα μου φαινεται τοσα εχει κανει ο μπλι τοσα σας εχει σωσει ακομα και βυσσινο να ανοιγε και εσεις... καθικια οπως παντα αχάρισταΜη νευριάζεις Έρη μου...
Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι η σαραντάρα είναι σαν δυο εικοσάρες
εδω δεν υπάρχω εγω ..Έπιασαν τόπο τα βουντού σου.
Έμεινε στον τόπο την ώρα του αγώνα με την Μανάρι, η οποία σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, δεν υπάρχει...
αμα με εβλεπες δεν τα ελεγες αυταη αληθεια ειναι οτι το σαρανταρα σε λυγισε
τζαμπα σας ταιζουμε εδω μεσα μου φαινεται τοσα εχει κανει ο μπλι τοσα σας εχει σωσει ακομα και βυσσινο να ανοιγε και εσεις... καθικια οπως παντα αχάριστα
ποιος πουτσικ διαδιδει οτι πεθανε ενοσω πηδουσε το μαναρι που δεν υπαρχει; να μιλησει τωρα ξεκαθαρα
Μόλις ενημερώθηκα ότι ο νηματοθέτης της καρδιάς μας, ο μπλε, ο φευ, ο πένομαι, ο δεν υπάρχει Μανάρι, ο δεν είσαι ανιψιός μου, ο δεν έχω γούστο στις γυναίκες, μας άφησε χρόνους.
Επιβεβαιώνω.
Τώρα θα δούμε ποιοι θα πενθήσουν, ποίοι θα σκεφτούν μόνο το συμφέρον τους και ποιοι θα παρτάρουν