NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
δεν παίρνει άλλοΠρεπει να εισαι πολυ γυμνασμενος.
δεν παίρνει άλλοΠρεπει να εισαι πολυ γυμνασμενος.
έριχνα στον γλουΠοσα κανεις παγκο;
Πάτησα αχινό :S
δεν είμαι εκεί που ξέρεις.Αυτά παθαίνεις αν δεν προσέχεις
Σταμάτα να κοιτάς τον κώλο της γκαρσόνας
δεν είμαι εκεί που ξέρεις.
σε άλλες γκαρσονες παραδίπλα ;)το ξέρω
εκεί που ξέρω έχει άλλο βότσαλο
σε άλλες γκαρσονες παραδίπλα ;)
Στα yava γίνεται χαμος?
έγινε , πάω να βουτήξωτο έχω καταλάβει, ρίξε και μια βουτιά για μένα
και προσοχή στα χέλια
Θέλω να πάω σε ομαδικά, όχι όργια γιατί είστε και ρεμάλια, αλλά φοβάμαι ότι θα έχει πολύ κόσμο και θα ξενερώσω :Sέτσι λένε, θες να πας με 48€?
Θέλω να πάω σε ομαδικά, όχι όργια γιατί είστε και ρεμάλια, αλλά φοβάμαι ότι θα έχει πολύ κόσμο και θα ξενερώσω :S
δεν ξέρω τι κάνουν. έχω χρονια να πάω σε γυμναστήριο γιατί το βαριέμαι θανάσιμα. Αλλά με έχει φάει μια φίλη να πάμε για zumba και το σκέφτομαι. Αν είναι να είμαστε 100 γυναίκες σε μια αίθυσα 1Χ1 δεν παίζει. :S
τώρα τι να σκεφτώ?
σε πειράζουν δλδ, ζητάνε τηλέφωνο, χαζεύουν όταν κάνεις διάδρομο, τι κάνουν?
δεν ξέρω τι κάνουν. έχω χρονια να πάω σε γυμναστήριο γιατί το βαριέμαι θανάσιμα. Αλλά με έχει φάει μια φίλη να πάμε για zumba και το σκέφτομαι. Αν είναι να είμαστε 100 γυναίκες σε μια αίθυσα 1Χ1 δεν παίζει. :S
Θέλω κι εγώ να πάω. Αλλά δεν μπορώ την πολυκοσμία.τότε μην πας, χίλιες φορές να κάνεις κάτι άλλο που σε ευχαριστεί.
αν το κάνεις για την φίλη σου θα το μετανιώσεις μετά από λίγο, το μόνο σίγουρο.
Θέλω κι εγώ να πάω. Αλλά δεν μπορώ την πολυκοσμία.
αν είναι να είστε 100 γυναίκες ξεκινάω ζούμπαδεν ξέρω τι κάνουν. έχω χρονια να πάω σε γυμναστήριο γιατί το βαριέμαι θανάσιμα. Αλλά με έχει φάει μια φίλη να πάμε για zumba και το σκέφτομαι. Αν είναι να είμαστε 100 γυναίκες σε μια αίθυσα 1Χ1 δεν παίζει. :S
Αν είναι να είμαστε 100 γυναίκες σε μια αίθυσα 1Χ1 δεν παίζει. :S