erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
απο αλανιαρα η τιποτα του σουπερ μαρκετ απο το πασχα;παλιο βρωμα με δυο αβγα ματια θα σε παραμυθιαζα![]()

απο αλανιαρα η τιποτα του σουπερ μαρκετ απο το πασχα;παλιο βρωμα με δυο αβγα ματια θα σε παραμυθιαζα![]()
τι ειναι τουτο;εγω τα μονα που ξερω ειναι οι νταντουρες
εισαι πεταχτουλις. λαρυ με το μεγαλο παπαρι εχω καιρο να φτιαξω μιλφειγ . λες να φτιαξω ενα μικρουλι; η να παω να αγορασω κωνσταντινιδη;
μπορει να εχω να φαω 5 - 6 χρονιακωνσταντινιδη εχω χτες τελειωσα ενα τον 10 ατομων!!!!!!!! τι καβλα μιλφειγ φτιαχνει ο ανθρωπος!!!
:o τι ειναι αυτο καρτακιον;
:o τι ειναι αυτο καρτακιον;
αηδιασα ρε λαρυ..εγω παντος μια φορα για να εντυπωσιασω ενα γκομενακι το ταισα αρχιδια απο απο γυμνοσιαλγκα με σως 13 νησια ουρες αλιγατορα μαριναρισμενες 7 χρονια και μια σαλατα εποχης του παππου μου !!!!! οταν την γαμουσα το περιεργο ηταν οτι ρευονταν και βρωσουμε κλανιλα ολο το δωματιο και οταν αρχισε αργα την νυχτα τα κλανιδια μυριζε ολο το δωματια ναφθαλινη τι στο διαολο την πειραξε δεν καταλαβα!!!!!
τι κάνεις;
με το καλο κοστακι . δεν ανοιξει το λινκ που εβαλεςΔυστυχώς Νεύρα - πολλά νεύρα( Βλέπε επόμενο post) ..άλλα αύριο θα είμαι πολύ καλύτερα ....
Λοιπόν πρόλαβαν και το κατέβασαν -ανάρτηση για μασατζου - ποιο χάλια πεθαίνεις , ευτυχώς που δεν το είδατε -όνομα Rxonneμε το καλο κοστακι . δεν ανοιξει το λινκ που εβαλες