troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.622
- Πόντοι
- 5.506
υπάρχει τραγούδι και για πουλάκι-κυκλάκι?
υπάρχει τραγούδι και για πουλάκι-κυκλάκι?
προσπαθω να τις πετυχω μονες τους γιατι οταν ειναι με παρεα οι φιλες τους λενεγαμησε το εσυ να μας πεις χαχαχαχαχαχαχαχααχ
αυτο που οι φιλες η οι φιλοι επεμβαινουν στα γαμησια του κοσμου με εξοργιζει
που κανουν σχολια ρε τι την ωρα της πραξης χαχαααχαχαχαχαχχ μιλας λες στην φιλη πως σου φανηκε, η που λεει ο αλλο σε φιλους και οι φιλοι επειδη ειναι η γκομενα διαφορετικη απο το χωριατικο στυλ τους τους ενοχλει λενε κατι που δηλωνει οτι δεν την εγκρινουν. τα εχω δει αυτατι εννοείς επεμβαίνουν?
κάνουν την ώρα της πράξης?
αντάρτικο δωματίου?
υπερχιλιοκαραστηριζωγιαυτο πρεπει να κανεις την αρχη και να δειξεις το καλο παραδειγμα και να φροντισεις να γινω το [size=40pt]boytoy[/size] της μιλφαρας φιλης σου με τα γυαλια
πετανε κιμωλίες απο το παραθυρο στο δοματιο, κανουν γραφιτι και γραφουν acab πανω στο γραφειο και τρυπανε τα προφυλακτικα και τα αφηνουν στο μαξιλαρι με ενα σημειωμα ''all hope is lost''τι εννοείς επεμβαίνουν?
κάνουν την ώρα της πράξης?
αντάρτικο δωματίου?
πως επεμβαινουν?
ποτε θα βρουμε ρε τρουμπ καμια με μαζερατι και καλο χαρακτηρα?υπερχιλιοκαραστηριζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ντουκατι θελω και ας ειναι και αστατηποτε θα βρουμε ρε τρουμπ καμια με μαζερατι και καλο χαρακτηρα?
μαζερατι θα εχει αυτη...μετα 1 χρονο σχεσης πρεπει να εχω εγω τουλαχιστον μια A class amg..εις ενδειξη της αγαπης μας...εγω ντουκατι θελω και ας ειναι και αστατη
εγω ντουκατι θελω και ας ειναι και αστατη
την μουλτιστραντα θειο...αλλα μολις μαζεψω κανα χιλιαρικο απο την χαρα μου παω σε κανα μπαρακι να το γιορτασω....και παλι απο την αρχηθείο ποιο θες?
την μουλτιστραντα θειο...αλλα μολις μαζεψω κανα χιλιαρικο απο την χαρα μου παω σε κανα μπαρακι να το γιορτασω....και παλι απο την αρχη