The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.367
- Πόντοι
- 25.467
Μας προέκυψε "σοροπιαστός" ο Τάκης...
Κουτσαβακιστικη κιόλας!Πλημμυρίσαμε μαγκιά ...![]()
Μέρα... Ναούμ!
Μας προέκυψε "σοροπιαστός" ο Τάκης...
Τελικώς φαίνεται ότι είναι νομοτελειακό.
Όσοι έχουν το 'μικροπροβληματάκι', ως ο κ. raopau, το γυρίζουν το ψάρι από την ανάποδη.
Μερικοί βεβαίως πίπτουν έτι χαμηλότερα και κάνουν παρέα με ηλικιωμένου κίναιδους.![]()
Οι ηλικιωμένοι κίναιδοι τον ακουμπούν ολίγον στους νεαρούς φίλους τους.
Γνώμη σας.
Good Morning, saint Prevezis!Μας προέκυψε "σοροπιαστός" ο Τάκης...
Κουτσαβακιστικη κιόλας!
Βρε καλώς τον καρελακο! Καλημέρα sir karelias!Καλημέρα αγαπητοί
Αρνούμαι να το πιστέψω!Μακριά από αυτά μην σας παρεξηγήσουν.
Και ο κ. raopau μας το έπαιζε άντρας βαρύς και μάγκας και πασαλιμανιώτης [λέμε τώρα] και πειραιώτης [λέμε τώρα] και μας προέκυψε ... δροσερός, λυγιστός και κουνιστός...![]()
Τι λε ρε μεγαλε!!!!!συμμαθητης του μπαρμπα μου ηταν, απλα ειναι χωμενος στη σοουμπιζ και και με εχει σαν παιδι του...και στην γυναικα μου τον εχω γνωρισει...
Ο γεροντοπουστας ο γνωστος μου ηταν μυκονο τις προαλλες για το xlsior...ξεκωλωθηκε και γυρισε κυριος στην αθηνα..γενικα η σοουμπιζ εχει πολυ πουστια, αλλα αυτος ειναι ξηγημενος και επειδη με εχει σαν παιδι του, οταν ημουν νεος και αβγαλτος οπως ο τρουμπακης, μου ειχε κανει κονε με πολλα ξεκωλακια που ηταν στις παρυφες της σοουμπιζ...
Τα μεταφράσετε όπως σας βολευουν. Το αδερφι είναι σερνικος από τους λίγους!
Καλό βόλι!Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
Και όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: Το πουλάκι του πιτσιρίκα, μπεγλέρι του κωλομπαρα.Ο γεροντοπουστας ο γνωστος μου ηταν μυκονο τις προαλλες για το xlsior...ξεκωλωθηκε και γυρισε κυριος στην αθηνα..γενικα η σοουμπιζ εχει πολυ πουστια, αλλα αυτος ειναι ξηγημενος και επειδη με εχει σαν παιδι του, οταν ημουν νεος και αβγαλτος οπως ο τρουμπακης, μου ειχε κανει κονε με πολλα ξεκωλακια που ηταν στις παρυφες της σοουμπιζ...