Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
να λετε καλα που δεν σας ετοποθετησε στα ΔιαβαταΟρθώς.
Εμένα με ετοποθέτησε μεταξύ Νεάπολης και Σταυρούπολης.
να λετε καλα που δεν σας ετοποθετησε στα ΔιαβαταΟρθώς.
Εμένα με ετοποθέτησε μεταξύ Νεάπολης και Σταυρούπολης.
μπλι.. στα εχω που στα εχω μαζεμενα μην με νευριαζεις περισσότερο ε >H κα. Έριναλ θα είναι το next big thing του Χειμώνα που μας έρχεται στον επαγγελματικό μας χώρο.
Οι 17 γκόμενοι θα γίνουν 27 και θα υπάρχουν και 107 wannabees...!!!
ναι πεθανε καρδια δεν ξερω αν κουμπωνε τιποτα χειροπαλη εκανε κυριωςΣοβαρά;;;;;;;;
Πέθανε ο τύπος αυτός;;;;;;
Από τα αναβολικά;
μπλι.. στα εχω που στα εχω μαζεμενα μην με νευριαζεις περισσότερο ε >
ναι πεθανε καρδια δεν ξερω αν κουμπωνε τιποτα χειροπαλη εκανε κυριως
Σωστό! Θα είχε όμως πλάκα, τελικά όντως να γνωριζόμαστε και να μιλάμε καθημερινά....
προψες ακουσα και το σκληρος καριόλης..απο συνάδελφοΚανε το τεστ στον χωρο που κινεισαι, πες διακριτικα τη λεξη πιρφορος, να ακουστει ομως. :S
Μετα δες ποια γκομεναρα θα γυρισει.
προψες ακουσα και το σκληρος καριόλης..απο συνάδελφο
είπες σαη;τις προαλλες λεγανε σ ενα συνεργειο για βυζια και αρχισανε το τριαρι και το τεσσαρι.
το νου σας τους λεω καρφωνεστε σε τι σαη μπαινετε στο ιντερνετ και επεσε νεκρικη σιγη
προψες ακουσα και το σκληρος καριόλης..απο συνάδελφο
οχι αλλα δεν θα ειχα προβλημαείπες σαη;
τωρα που το λες την κουνουσε την αχλαδια..χαχαχαχαχαχα...
Πως προδίδεται ο κ. raopau ...!!!
τωρα που το λες την κουνουσε την αχλαδια..
στο 1ωρα ,24
τι ξερεις απο γυμναστηρια ρε τυπε μηπως πας κανεις καμια σαουνα και μας πουλας φουμαρα?Το είδα.
Επειδή γνωρίζω από γυμναστήρια ... Καραμπινάτα αναβολικά είναι όλοι τους αυτοί.
τι ξερεις απο γυμναστηρια ρε τυπε μηπως πας κανεις καμια σαουνα και μας πουλας φουμαρα?
τυπε κανονησε γιατι αμα το διαβασει ο ρεηπαπης θα πει οτι πας για να παιρνεις ματι στα λουτραΩς έχω προείπει, είμαι παππούς...
τυπε κανονησε γιατι αμα το διαβασει ο ρεηπαπης θα πει οτι πας για να παιρνεις ματι στα λουτρα