raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.235
- Πόντοι
- 5.006
Νέος;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για το γαμήκουλας ... Προβληματίζομαι αν αξίζει να καγχάσω άπαξ ή δις...![]()
Σε τσουζει που κυκλοφορω με πιπινακια και στις παρυφες της σοουμπιζ
Νέος;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για το γαμήκουλας ... Προβληματίζομαι αν αξίζει να καγχάσω άπαξ ή δις...![]()
Σε τσουζει που κυκλοφορω με πιπινακια και στις παρυφες της σοουμπιζ![]()
Στο "δεν υπάρχει (καλύτερο) Μαναρι," δίνετε ρεπό τη Δευτερα.;
Σας έχει σουτάρει ακόμη και η κωλομπαρού, που στο κάτω κάτω είναι η δουλειά της να πουλάει γλυκόλογα...
Μην αναφερθώ στο 'μικροπροβληματάκι΄ που σας ταλανίζει ... Και δεν αναφέρομαι μήπως το πει κάποιος στην πεθερά σας και αρχίζει να βάζει λόγια στην κόρη της... Του στυλ ... αυτό τον άχρηστο που τον βρήκες κλπ
Το νήμα της αλληλεγγύης!![]()
Πήγε κατά διαόλου το αυτόφωρο? Μπήκατε με νεύρα σήμερα αγαπητέ νηματοθέτη!
Ποια κωλομπαρου???μπαργουμαν ηταν...
Επισης εχω πηδηξει παικτρια απο το power of love 1, οποτε θα σεβεσαι!!!
Είτε κωλομπαρού είτε μπαργούμαν, το αποτέλεσμα ήτο ταυτόσημο. Σουτ ευθύβολο και με coup de pieds!
Και αν ακόμη το κάνατε, πιστέψετέ με ότι υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη άλλοι που το έκαναν πριν από εσάς και πριν ανεβάσει τις τιμές.
Όσο για την ρηματική έκφραση ΄έχω πηδήξει', που χρησιμοποιείτε, φρονώ ότι πρέπει να την εκλάβουμε ως ευφημισμό. Ίδε Μπαμπινιώτη για τα σχετικά.![]()
Δεν μιλαω για βιζιτα ρε γεροντοπουστα...πηδηξα παικτρια με το σπαθι μου και την γοητεια μου...
Που να εμπαινα και στο παιχνιδι μεσα τι θα γινοταν....![]()
Κι εγώ παιδιά κατ'ευφημισμόν πηδάω![]()
Εγώ είμαι πλεμπα και δεν μπορώ να κυκλοφορώ στις παρυφές της σόου μπιζΣας βλέπω να γίνεστε κολλητός με τον κ. raopau... Φευ!
Μετραω ως γκομενος γερο, μετραω!!!Προφανώς θα παίζατε την Μακριά Γαϊδούρα στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου σας...
Εγώ είμαι πλεμπα και δεν μπορώ να κυκλοφορώ στις παρυφές της σόου μπιζ![]()
Μετραω ως γκομενα γερο, μετραω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε αντιθεση με εσενα με το σταφιδιασμενο σαρκιο σου...![]()
Δηλαδή ψυχανεμίζεται;Ούτε αυτός κυκλοφορεί ...![]()
Είμαι παππούς, κ. συνάδελφε...
Βλέπω στη νέα ψηφοφορία πολλούς ευτυχισμένους παντρεμένους...