κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Μόνο με άλλες.τι να σου πω εγώ ξέρω πως αν δεν θέλεις να χαλάσεις την οικογένεια σου δεν ασχολησε με άλλους
Μόνο με άλλες.τι να σου πω εγώ ξέρω πως αν δεν θέλεις να χαλάσεις την οικογένεια σου δεν ασχολησε με άλλους
ποια ψηφοφορία ;με μπέρδεψεςΆρα να υποθέσω....Ότι οι περισσότεροι που απάντησαν στη ψηφοφορία ειναι Θεσσαλονικίεις....
ούτε με άλλες ούτε από Βόλο ούτε από κωλο και κάτω χαχαχαΜόνο με άλλες.![]()
Ακριβώς απο πανω....για το χειροτερο εφιάλτηποια ψηφοφορία ;με μπέρδεψες
καλά εσύ χαχαχα
Ανδρικη απιστία. Τεράστιο θέμα. Χωρίς λυση, και χωρίς επιστημονική απάντηση.ούτε με άλλες ούτε από Βόλο ούτε από κωλο και κάτω χαχαχα
Γυναικάρες με κορμιά ατελείωτα....![]()
![]()
ο ανθιμος τα έκανε αυτά για να μην ξενοπηδατεΕγινε και ο περιφερειακος και χασαμε εκεινο το φανταστικο μπαλκονι που εβλεπες στο πιατο ολη την πολη πριν θολωσουν τα τζαμια.
Μη κρίνεις για να μην κριθείς.Τωρα αυτουνου τι να του πεις;![]()
Μη κρίνεις για να μην κριθείς.
ο ανθιμος τα έκανε αυτά για να μην ξενοπηδατε
εγω κωλογερακι γιαυτό πιστεύω οι ανι δεν έπρεπε να παντρεύονται. Αν ήθελαν να κάνουν παιδιά θα τα έκαναν με υποχρέωση κ των δύο μέσω κράτους. Όχι δικαστήριο διατροφες έκτος αν ήθελες να πάρεις πιο πολλά από αυτά που θα ήταν δεδομένα. Και αν ήθελε κάποιος να ζήσει με άλλον δικαίωμα του. Κ ο γάμος θα είχε 4 χρόνια ισχύ μετά ανά δύο πάλι αλλιώς αυτό δίκαιη λύση.Ανδρικη απιστία. Τεράστιο θέμα. Χωρίς λυση, και χωρίς επιστημονική απάντηση.
εγω κωλογερακι γιαυτό πιστεύω οι ανι δεν έπρεπε να παντρεύονται. Αν ήθελαν να κάνουν παιδιά θα τα έκαναν με υποχρέωση κ των δύο μέσω κράτους. Όχι δικαστήριο διατροφες έκτος αν ήθελες να πάρεις πιο πολλά από αυτά που θα ήταν δεδομένα. Και αν ήθελε κάποιος να ζήσει με άλλον δικαίωμα του. Κ ο γάμος θα είχε 4 χρόνια ισχύ μετά ανά δύο πάλι αλλιώς αυτό δίκαιη λύση.
να παντρευτείς πρώτα κ μετά έλα κ πες μας τι εγκρίνεις χαχαχαδεν εγκρινω το ξενοπηδημα...
Ούτε εγώ. Αλλά το κάνω. :Sδεν εγκρινω το ξενοπηδημα...
δεν εγκρινω λοιπον...να παντρευτείς πρώτα κ μετά έλα κ πες μας τι εγκρίνεις χαχαχα
Ακούγεται σωστή.![]()
![]()
τι θεωρια ειναι παλι αυτη?
μια θεωρία όπως όλες![]()
![]()
τι θεωρια ειναι παλι αυτη?