Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
.....και μιαν παρατεταμενην μικροφαλλια οφειλω να ομολογισωθα σας συμιστουσα να το δοκιμασετε ..το χειμερινο μπανιο χαριζει ευεξια και μακροζωια
.....και μιαν παρατεταμενην μικροφαλλια οφειλω να ομολογισωθα σας συμιστουσα να το δοκιμασετε ..το χειμερινο μπανιο χαριζει ευεξια και μακροζωια
θα σας συμιστουσα να το δοκιμασετε ..το χειμερινο μπανιο χαριζει ευεξια και μακροζωια
Καλημερα και καλό μήνα σε όλους.
Να με συγχωρέσετε αλλά θα πω και μία παραπάνω καλημέρα στην ΚΑΥΤΗ που έχω καιρό να δω
Που σαι μωρή κάβλα?![]()
καλό κ αυτό. Πέρασαν πολλά αααα χρόνια για να τό καταλάβω και εγώ αυτό. Βέβαια τα περισσότερα πράγματα δεν τα κάνουμε επειδή μας έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο αλλά για εμάς. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι όσες φορές έμεινα το έκανα γιατί το ήθελα και δεν ρίχνω βάρος σε κανένα. Μεα κουλπα χαχαχα. Αγάπη η ζωή είναι ρίσκο και αλλαγές χωρίς αυτές είσαι σε στάση και γκρινιάζεις γιατί φταίει πάντα κάποιος άλλος.. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω επίσηςκαλημερα Ερη μου ...πολυ χαιρομαι που σ διαβαζω...Να δωσεις χρονο σε ποιον/σε καποιον που θα σ πουλησει στην πρωτη ευκαιρια για καποια αλλη?
ελα πασαλιμανι ρε θειο...και στην δουλεια θα εισαι κοντα και πενταγαλανα γαργαρα νερα εχουν οι θαλασσες μαςΕίναι περισσότερο θέμα ρουτίνας και υποχρεώσεων που δεν το επιτρέπουν, υποθέτω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αρχίσει να γίνεται και αυτό!
Αν είχα την τύχη να μένω δίπλα στην θάλασσα βέβαια θα ήταν διαφορετικά.
είμαι σοφή χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
αν σε εχει πειραξει κανεις θα τον τσιμεντωσω...καλό κ αυτό. Πέρασαν πολλά αααα χρόνια για να τό καταλάβω και εγώ αυτό. Βέβαια τα περισσότερα πράγματα δεν τα κάνουμε επειδή μας έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο αλλά για εμάς. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι όσες φορές έμεινα το έκανα γιατί το ήθελα και δεν ρίχνω βάρος σε κανένα. Μεα κουλπα χαχαχα. Αγάπη η ζωή είναι ρίσκο και αλλαγές χωρίς αυτές είσαι σε στάση και γκρινιάζεις γιατί φταίει πάντα κάποιος άλλος.. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω επίσης![]()
Καλημέρα Eraser & mr.lampakis
[/quote
Καλημέρα Eraser & mr.lampakis![]()
![]()
νου σου θειε....Καλημέρα Νικ
ελα πασαλιμανι ρε θειο...και στην δουλεια θα εισαι κοντα και πενταγαλανα γαργαρα νερα εχουν οι θαλασσες μας
καλό κ αυτό. Πέρασαν πολλά αααα χρόνια για να τό καταλάβω και εγώ αυτό. Βέβαια τα περισσότερα πράγματα δεν τα κάνουμε επειδή μας έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο αλλά για εμάς. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι όσες φορές έμεινα το έκανα γιατί το ήθελα και δεν ρίχνω βάρος σε κανένα. Μεα κουλπα χαχαχα. Αγάπη η ζωή είναι ρίσκο και αλλαγές χωρίς αυτές είσαι σε στάση και γκρινιάζεις γιατί φταίει πάντα κάποιος άλλος.. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω επίσης![]()
που σαι ρε καβλα ντερτι?Καλημέρα Νικ
που σε ρε καβλα τρουμπ!αν σε εχει πειραξει κανεις θα τον τσιμεντωσω...
νου σου θειε....
θα σου απαντησει
ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΚΑΒΛΑ ΝΤΕΡΤΙ?![]()
![]()
![]()
θειο μην προσβαλεις....εχει ξυγηθει ο βαγγελαςθείο το έχω σκεφτεί πολλές φορές και για να πω την αλήθεια το θέλω, αλλά...
Τώρα για τα νερά, καταγάλανα και γάργαρα είναι, από κωλοβακτηρίδια πως πάμε? :S :S :S
Έχετε κάνει κόντρα με τον Θερμαικό?![]()