Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.081
Πόντοι
2.606
θα σας συμιστουσα να το δοκιμασετε ..το χειμερινο μπανιο χαριζει ευεξια και μακροζωια

Είναι περισσότερο θέμα ρουτίνας και υποχρεώσεων που δεν το επιτρέπουν, υποθέτω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αρχίσει να γίνεται και αυτό!
Αν είχα την τύχη να μένω δίπλα στην θάλασσα βέβαια θα ήταν διαφορετικά.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα Ερη μου ...πολυ χαιρομαι που σ διαβαζω...Να δωσεις χρονο σε ποιον/σε καποιον που θα σ πουλησει στην πρωτη ευκαιρια για καποια αλλη?
καλό κ αυτό. Πέρασαν πολλά αααα χρόνια για να τό καταλάβω και εγώ αυτό. Βέβαια τα περισσότερα πράγματα δεν τα κάνουμε επειδή μας έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο αλλά για εμάς. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι όσες φορές έμεινα το έκανα γιατί το ήθελα και δεν ρίχνω βάρος σε κανένα. Μεα κουλπα χαχαχα. Αγάπη η ζωή είναι ρίσκο και αλλαγές χωρίς αυτές είσαι σε στάση και γκρινιάζεις γιατί φταίει πάντα κάποιος άλλος.. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω επίσης  :rose:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Καλημέρα Eraser & mr.lampakis

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.638
Πόντοι
5.506
Είναι περισσότερο θέμα ρουτίνας και υποχρεώσεων που δεν το επιτρέπουν, υποθέτω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αρχίσει να γίνεται και αυτό!
Αν είχα την τύχη να μένω δίπλα στην θάλασσα βέβαια θα ήταν διαφορετικά.
ελα πασαλιμανι ρε θειο...και στην δουλεια θα εισαι κοντα και πενταγαλανα γαργαρα νερα εχουν οι θαλασσες μας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.638
Πόντοι
5.506
καλό κ αυτό. Πέρασαν πολλά αααα χρόνια για να τό καταλάβω και εγώ αυτό. Βέβαια τα περισσότερα πράγματα δεν τα κάνουμε επειδή μας έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο αλλά για εμάς. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι όσες φορές έμεινα το έκανα γιατί το ήθελα και δεν ρίχνω βάρος σε κανένα. Μεα κουλπα χαχαχα. Αγάπη η ζωή είναι ρίσκο και αλλαγές χωρίς αυτές είσαι σε στάση και γκρινιάζεις γιατί φταίει πάντα κάποιος άλλος.. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω επίσης  :rose:
αν σε εχει πειραξει κανεις θα τον τσιμεντωσω...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.081
Πόντοι
2.606
ελα πασαλιμανι ρε θειο...και στην δουλεια θα εισαι κοντα και πενταγαλανα γαργαρα νερα εχουν οι θαλασσες μας

θείο το έχω σκεφτεί πολλές φορές και για να πω την αλήθεια το θέλω, αλλά...
Τώρα για τα νερά, καταγάλανα και γάργαρα είναι, από κωλοβακτηρίδια πως πάμε? :S :S :S
Έχετε κάνει κόντρα με τον Θερμαικό? :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

στη φιλοσοφια θα το ριξουμε πρωι πρωι ...αλλα οσες φορες εκανα υπομονη κι εδωσα χρονο δεν επρεπε να το κανω...αλλα αυτο το καταλαβαινεις μετα το χωρισμο και χτυπας το κεφαλι σου....αλλα οσο το ζεις γουσταρεις και πορωνεσαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.638
Πόντοι
5.506
θείο το έχω σκεφτεί πολλές φορές και για να πω την αλήθεια το θέλω, αλλά...
Τώρα για τα νερά, καταγάλανα και γάργαρα είναι, από κωλοβακτηρίδια πως πάμε? :S :S :S
Έχετε κάνει κόντρα με τον Θερμαικό? :grin:
θειο μην προσβαλεις....εχει ξυγηθει ο βαγγελας
πεντακαθαριδης λεμε

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι