athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
εχεις διατροφη τωρα εσυ δεν εχεις αναγκη.Φασολακια,φακες κοτοπουλακι ψητοΜια φορα εφαγα με τσενταρ και με θερισε στα κλανιδια
εχεις διατροφη τωρα εσυ δεν εχεις αναγκη.Φασολακια,φακες κοτοπουλακι ψητοΜια φορα εφαγα με τσενταρ και με θερισε στα κλανιδια
αχαχα χαχαχαεχεις διατροφη τωρα εσυ δεν εχεις αναγκη.Φασολακια,φακες κοτοπουλακι ψητο![]()
απο μικρο παιδακι μου λεν για προσφυγιατρουμπ εγώ Πειραιά θέλω να ζήσω
απο τα κουιν στη γλυφαδα ρε βοσκοπουλε![]()
και φαπες απ τη πεθεραεχεις διατροφη τωρα εσυ δεν εχεις αναγκη.Φασολακια,φακες κοτοπουλακι ψητο![]()
εισαι σοφος,λογικος και με εξαιρετικο γουστο ανθρωπος...τρουμπ εγώ Πειραιά θέλω να ζήσω
τι να κάνω μου αρεκειαπο μικρο παιδακι μου λεν για προσφυγια
για Νεα Φιλαδελφεια οχι για πειραια
δε θα μπω στη διαδικασια να σε κανω ανθρωπο.Ε και τι ειναι τα κουιν ρε μεγαλε???εχουν δικια τους παραγωγη τσενταρ ναουμε??!!! :S
γιατι δεν ερχεσε φιλεναδα?τι να κάνω μου αρεκει![]()
δεν υπάρχουν σύνορα τρουμπεισαι σοφος,λογικος και με εξαιρετικο γουστο ανθρωπος...
ελα να κλεισουμε τα συνορα
φιδιδε θα μπω στη διαδικασια να σε κανω ανθρωπο.
οσφπ γεννηθηκες και οσφπ θα μας αφησεις χρονους..
και φαπες απ τη πεθερα
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχακαι φαπες απ τη πεθερα
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΤις φάπες τις διάβασα φακές :S :S
Τι είναι καλύτερο?![]()
Τις φάπες τις διάβασα φακές :S :S
Τι είναι καλύτερο?![]()
Τι γελας ρε κατσαριδα?
Υπάρχουν και χειρότερα τυπε από τις φαπες της πεθεράς. Εμένα η πεθερά μου έλεγε συνέχεια στους γνωστούς της "καλό παιδί το Κωλο-παιδο." (Πιο νέος ήμουνα Κωλο-παιδο, τώρα που μεγάλωσα έγινα Κωλο-γερος.)Τι γελας ρε κατσαριδα?