erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα της μιλήσω μπας και άλλα δεν εγγυώμαιλεω μηπως χωρισε...η αν βαρεθηκε...η αν ειναι πιο ευάλωτη απο ποτε
θα της μιλήσω μπας και άλλα δεν εγγυώμαιλεω μηπως χωρισε...η αν βαρεθηκε...η αν ειναι πιο ευάλωτη απο ποτε
τι τρωει τωρα?αερα?τα έκοψε κ αυτα
ερι με εμπαιζεις και δεν ειναι σωστο....κανόνισε τα του γάμου σε μια σεμνή τελετή. Και μην δω τίποτα κόκκινο..
αέρα και νερό από πηγές Ελβετίας μόνοτι τρωει τωρα?αερα?
κανόνισε τα του γάμου σε μια σεμνή τελετή. Και μην δω τίποτα κόκκινο..
ρε τσογλανι πας να εκμεταλλευτεις?λεω μηπως χωρισε...η αν βαρεθηκε...η αν ειναι πιο ευάλωτη απο ποτε
οκ τότε δεν μιλάω και φεύγω καληνύχτα σας :-* :-(ερι με εμπαιζεις και δεν ειναι σωστο....
πες της οτι πλεον δεν ειμαι ποια αυτος που (δεν) ηξερε και οτι πλεον η επιστημη κανει θαυματα και τα 5cm δεν ειναι πλεον δεσμευτικαθα της μιλήσω μπας και άλλα δεν εγγυώμαι
και ο αερας απο το ασπεν να υποθεσω.αέρα και νερό από πηγές Ελβετίας μόνο
οχι θα μπω τιμια και με το σπαθι μουρε τσογλανι πας να εκμεταλλευτεις?
κατσε ρε συ....νυχτα ειναι θα περασει....εχεις παει στο αρτεμη στην αγορα του πειραια κυριακη πρωι?οκ τότε δεν μιλάω και φεύγω καληνύχτα σας :-* :-(
ετσι ρε παντελοναταοχι θα μπω τιμια και με το σπαθι μου
κατσε ρε συ....νυχτα ειναι θα περασει....εχεις παει στο αρτεμη στην αγορα του πειραια κυριακη πρωι?
οταν βγαινω με γκομενες φοραω παντα φορμες για να μη μπορουν να καταλαβουν αν την εχω μικρη και να μη τους μπαινουν υποψιεςετσι ρε παντελονατα
ναι...στην αγοραΠου είναι αυτό?
Κάτω λιμάνι?
σαουλ φιλε το ιδιο κανουν και αυτες και φορανε πουκαμισες να μην καταλαβουμε οτι εχουν μικρα βυζια....ψεμα παντουοταν βγαινω με γκομενες φοραω παντα φορμες για να μη μπορουν να καταλαβουν αν την εχω μικρη και να μη τους μπαινουν υποψιες
ναι...στην αγορα
βυζια ομελετασαουλ φιλε το ιδιο κανουν και αυτες και φορανε πουκαμισες να μην καταλαβουμε οτι εχουν μικρα βυζια....ψεμα παντου
οχι θα μπω τιμια και με το σπαθι μου