Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
του το σβησανε το θρεντακι/μπαρμπεκιου![]()
Το είδα
Έχει κάνει 3-4 θέματα από το απόγευμα.
του το σβησανε το θρεντακι/μπαρμπεκιου![]()
ναι καλα.τριτη ειναι?ελα ρε....6 η ωρα εδω θα ειμαστε μετον θειο...
:S :S :Sναι καλα.τριτη ειναι?
6 η ωρα τραστ![]()
τωρα πηγες?η τραστ ειναι απο τα νιατα μου το πιο καλτ αφτεραδικο.:S :S :S
ρε μαλακα με πηγαν εκει εκει κατι κοριτσια πριν δυο εδομαδες.....τιναφτορε??????
εφυγα 11 η ωρα με 35 βαθμους εξω και μεσα τιγκα μαμα και γκαγκστα ελληνικο ραπ :S :S :S :S :S
και ομως...πρωτη μου φορατωρα πηγες?η τραστ ειναι απο τα νιατα μου το πιο καλτ αφτεραδικο.
μετα τις 6 ειναι μεσα ολοι οι ποινικοι,οι νταβατζηδες,τα βερια,οι πουτανες,τα τραβελια.
η αφροκρεμα![]()
αυτό κι ο Κούρος τυπε είναι καλτιλα για ελληνική ταινίατωρα πηγες?η τραστ ειναι απο τα νιατα μου το πιο καλτ αφτεραδικο.
μετα τις 6 ειναι μεσα ολοι οι ποινικοι,οι νταβατζηδες,τα βερια,οι πουτανες,τα τραβελια.
η αφροκρεμα![]()
για λεγε λεγε...να παει να γαμηθει το ποτοαυτό κι ο Κούρος τυπε είναι καλτιλα για ελληνική ταινία![]()
ο τυπος στην εισοδο?και ομως...πρωτη μου φορα
χαχαχαχαχαχαχο τυπος στην εισοδο?
ενα χωριο δε τον κανει καλα..
ε αμά είχες ρωσοποντια η Ρωσίδα η τσοντομιλφ λαϊκό και δεν σε έιχε πάει λευκές νύχτες πίσω από το παλιό σιλό στον Πειραιά τραστ στη γωνία κάτω Τζιτζιφιές και κουρο στην Αγία Ελεούσα σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλάγια λεγε λεγε...να παει να γαμηθει το ποτο
εχω ανετα το πρωτο, πηγα στο δευτερο, ουτε ιδεα εχω που στον πουτσο ειναι η αγια ελεουσαε αμά είχες ρωσοποντια η Ρωσίδα η τσοντομιλφ λαϊκό και δεν σε έιχε πάει λευκές νύχτες πίσω από το παλιό σιλό στον Πειραιά τραστ και κουρο στην Αγία Ελεούσα σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
που είναι οι ρωσοποντιες ρε τυπε ; Σιλό τώρα τι θυμήθηκα αυτός ο πουστης ο Μαντούβαλος κατάφερε να φάει ένα αυτοκίνητο από τον μπολετση από ποιον από τον μπολετση δεν το πιστεύω ρε πουστηεχω ανετα το πρωτο, πηγα στο δευτερο, ουτε ιδεα εχω που στον πουτσο ειναι η αγια ελεουσα
το παρατηρησατραστ στη τουαλετα ειχε περισσοτερο κοσμο απο το μπαρ.
αμα εξυνες το καζανακι εβγαζες μισο γραμμαριο![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαπου είναι οι ρωσοποντιες ρε τυπε ; Σιλό τώρα τι θυμήθηκα αυτός ο πουστης ο Μαντούβαλος κατάφερε να φάει ένα αυτοκίνητο από τον μπολετση από ποιον από τον μπολετση δεν το πιστεύω ρε πουστη![]()
είμαι όσο Πειραιώτης είναι και ο ρειπαπηςχαχαχαχαχαχαχαχα
τυπε εισαι πειραια?
Ίσως να φταίει κι αυτό.
Εγώ δεν ερωτεύομαι εύκολα και ακόμη δεν έχω ξεπεράσει τον τελευταίο μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου.
Μετά από 2,5 χρόνια έχω χάσει τη φόρμα μου.
Την αγαπώ ακόμη.