barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
τι είναι αυτό το φρούτο ο Τσέστερ
Όρμα του, δε σε ξέρει.
τι είναι αυτό το φρούτο ο Τσέστερ
τώρα που το σκέφτομαι ναι..![]()
![]()
![]()
Ότι έπαθε και ο Νικ... :S
εγώ αν είχα ένα τραπέζι με αρνιά κ ένα με ένα θεογκομενο στα αρνιά θα πήγαινα..οχι ρε πες τωρα....20 αρνια και 32 γουρουνοπουλα εχει στησει ο βαγγελας και με πηρε τηλ. να παω...του ειπα σορρυ προεδρε εχει καταθεση η ερι...
λέγε τέτοια και σε βλέπω για πιτογυρο και κατευθείαν γαμωχοτελιαπορώ πως έχεις εσύ το θράσσος να μιλάς για ψωλες μέ το γαριδάκι
αν σου κανει κανα σουρουκλεμε σφυρα και θα τσιμεντωθει ανοιχτα της πειραικης....τι είναι αυτό το φρούτο ο Τσέστερ
είσαι Πειραιωτης; γιατί αυτό το διάστημα πάω μόνο με Πειραιωτεςκλεινω και τα δυο αμα λαχει
![]()
εγώ αν είχα ένα τραπέζι με αρνιά κ ένα με ένα θεογκομενο στα αρνιά θα πήγαινα..
εγω θα επαιρνα το θεογκομενο να πηγαιναμε στα αρνια...εγώ αν είχα ένα τραπέζι με αρνιά κ ένα με ένα θεογκομενο στα αρνιά θα πήγαινα..
είσαι Πειραιωτης; γιατί αυτό το διάστημα πάω μόνο με Πειραιωτες
το πιτογυρο για κακο το είπες; αχαχα χαχαχαλέγε τέτοια και σε βλέπω για πιτογυρο και κατευθείαν γαμωχοτελι
Αθηναιος φιλε ;)
τι φιλε ρε?αλλα αθηναιος εισαι τι περιμενεις?τερμα χαζοςΑθηναιος φιλε ;)
είναι που είμαι πεινασμένη από αρνιά γιατί πέσανε πολλά τα πρόβατα..Είναι που είσαι χορτάτη από θεογκόμενους.
τι φιλε ρε?αλλα αθηναιος εισαι τι περιμενεις?τερμα χαζος
το πιτογυρο για κακο το είπες; αχαχα χαχαχα
φιλαράκι σήμερα ήθελα που λες να μιλήσω στα παιδιά μέσα από την ψυχή μου και με πικραναν και να πάνε να γαμηθουνΑθηναιος φιλε ;)
είναι που είμαι πεινασμένη από αρνιά γιατί πέσανε πολλά τα πρόβατα..![]()
είναι που είμαι πεινασμένη από αρνιά γιατί πέσανε πολλά τα πρόβατα..![]()
Κλαψε μουνοπανο!!!!
Ετσι γαμαει ο πειραιας!!!
Μονο ο θρυλος στα αστερια!!!