troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.070
- Πόντοι
- 5.506
ο τζιμ δεν μπορει....το τζοκερ παει μεχρι το 20 :S :S :Sπαίξτο Τζόκερ
ο τζιμ δεν μπορει....το τζοκερ παει μεχρι το 20 :S :S :Sπαίξτο Τζόκερ
ε τότε παίξε το σαουερ πουλί σου χαχαχα χαχαχα χαχαχαο τζιμ δεν μπορει....το τζοκερ παει μεχρι το 20 :S :S :S
ελπιζω να επιζησει να μας διηγηθει μετα την εμπειρια τουΘέλω ένα πουλί γκοουερ παιδιά να δοκιμάσω να δω επιτέλους πως είναι. Σας παρακαλώ μην με αφήνετε στην αγωνία
ξηγιεσαι άσκημα εσύ με το πουλί κυκλακι και θα το πληρώσεις σκληράελπιζω να επιζησει να μας διηγηθει μετα την εμπειρια του![]()
εμενα ειναι σταθερο....24/7/365ε τότε παίξε το σαουερ πουλί σου χαχαχα χαχαχα χαχαχα
σε παρακαλω πολυ μονο οχι με ριβερσ καουγκερλ γιατι στο επολε ζετε σηκωνω μεχρι εκατον εικοσιξηγιεσαι άσκημα εσύ με το πουλί κυκλακι και θα το πληρώσεις σκληρά![]()
επισης ωραια θεματα που μας κρατησαν αυτο το καλοκαιρι...
η αληθεια ειναι οτι τα ποσταρισματα στα θρεντ που εχουν οι πουτανες εδω μεσα ειναι το κατι αλλο καλυτερα απο ζαναξ διαβαζεις 5-6 σελιδες μετα το μεσημεριανο και λιγο μετα το δειπνο και χαλαρωνεις βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα
επισης ωραια θεματα που μας κρατησαν αυτο το καλοκαιρι...
η αληθεια ειναι οτι τα ποσταρισματα στα θρεντ που εχουν οι πουτανες εδω μεσα ειναι το κατι αλλο καλυτερα απο ζαναξ διαβαζεις 5-6 σελιδες μετα το μεσημεριανο και λιγο μετα το δειπνο και χαλαρωνεις βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα
λες δεν μπορει ρε πουστη μου ειμαι περικυκλωμενος απο ηλιθιους
Θέλω ένα πουλί παιδιά να δοκιμάσω να δω επιτέλους πως είναι. Σας παρακαλώ μην με αφήνετε στην αγωνία
με το κυκλακι που χεις για πουλί μόνο η στάση πολυελαιος σε σώζεισε παρακαλω πολυ μονο οχι με ριβερσ καουγκερλ γιατι στο επολε ζετε σηκωνω μεχρι εκατον εικοσι![]()
αν ειναι και σβηστος σωζει και σεναμε το κυκλακι που χεις για πουλί μόνο η στάση πολυελαιος σε σώζει
με το κυκλακι που χεις για πουλί μόνο η στάση πολυελαιος σε σώζει
αν βρεις, δεστον.Το σιαξα λιγο.
ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΓΙΑ.
πρόσεξε μην σου πέσει στο κεφάλιαν ειναι και σβηστος σωζει και σενα