troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
τα μαλαέμπαινες ;
τα μαλαέμπαινες ;
ημουν κι εγω στο κοτερο
τα βλέπω.. Χαχαχατα μαλα
κοιτα θειε....αμα αυτη ερθει Πειραια σε 2μηνακια θα πηγαινει γονυπετης Πασαλιμανι καραισκακη καθε κυριακη για το ταμαΓια αρχή... Θα πρέπει να άδετε όλα τα συνθήματα της Θ4 στεντορείως και βλέπουμε ...
για να δει το πραμα σου καμια ασπρη μερα?μαυριζα τους γλουτούς μου
κοιτα θειε....αμα αυτη ερθει Πειραια σε 2μηνακια θα πηγαινει γονυπετης Πασαλιμανι καραισκακη καθε κυριακη για το ταμα
τον τελωνη τυπε εψαχνα για μικροποσοσοτητες ομορφιας αλλα εφυγα απραγοςΣεις τι κάνατε στο κότερο;;;
θυμα εκφοβισμου ειναι τοτε....θα παω με νικ να την σωσουμεΩς και η ίδια έχει εξομολογηθεί στον κ. NICK TRIVE, μικρή ήτο οπαδός του Ολυμπιακού αλλά όταν μεγάλωσε επανήλθε στον ίσιο δρόμο.
Ερωτήστε την να σας είπει.
θυμα εκφοβισμου ειναι τοτε....θα παω με νικ να την σωσουμε
εκεί έχουμε βαρύ πένθοςγια να δει το πραμα σου καμια ασπρη μερα?
βρε δεν γαμιεστε λέω εγώ...Ως και η ίδια έχει εξομολογηθεί στον κ. NICK TRIVE, μικρή ήτο οπαδός του Ολυμπιακού αλλά όταν μεγάλωσε επανήλθε στον ίσιο δρόμο.
Ερωτήστε την να σας είπει.
πιο όμορφη από εμένα δεν υπάρχειτον τελωνη τυπε εψαχνα για μικροποσοσοτητες ομορφιας αλλα εφυγα απραγος
βρε δεν γαμιεστε λέω εγώ...
θα σε παρω μεσα στο τζακουζι να λυσουμε τις αποριες του τυπου ως τοτε κανε ασκησεις απνοιας γιατι προβλεπεται υποβρυχειο τσιμπουκιεκεί έχουμε βαρύ πένθος
το σεντονι να τεντωνειΠείτε μας ένα αγαπημένο σας σύνθημα από την κερκίδα!
ε καλα δεν υπηρχε και καμια αλλη στο κοτερο εδω που τα λεμεπιο όμορφη από εμένα δεν υπάρχει
το σεντονι να τεντωνει
και ο πειραιας καυλωνει
μπραμπο νου σου ρε...ε καλα δεν υπηρχε και καμια αλλη στο κοτερο εδω που τα λεμε
και σεις καθε εβδομαδα θα αλλαζετε ομαδατο σεντονι να τεντωνει
και ο πειραιας καυλωνει