Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τω μεθύειν το εράν όμοιόν εστι. Ποιεί γαρ θερμούς και ιλαρούς και διακεχυμένους. Πλούταρχος
Αγαπά πολύ λίγο όποιος μπορεί να διηγηθεί τον έρωτά του Αλιγκέρι Δάντης
Αγάπη δεν σημαίνει να κοιτάζονται δύο άνθρωποι στα μάτια, αλλά να βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση [Antoine De Saint-Exupery]
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο Σίγμουντ Φρόυντ
Από αγάπη μπορεί και να πεθάνεις, από έρωτα μπορεί και να σκοτώσεις Άγνωστος
Από του οράν το εράν (Από τα μάτια πιάνεται ο έρωτας) Αρχαίο ρητό
Απογοήτευση είναι ένα μέρος της χαράς που προσφέρει ο έρωτας
Δε θυμάμαι πόσους εραστές είχα. Ποτέ δεν ενδιαφερόμουν για το σκορ, πάντα για το ίδιο το παιχνίδι Μέϊ Ουέστ
Δεν είμαι υπέρ του γάμου από έρωτα, αλλά υπέρ του έρωτα από γάμο
Δεν υπάρχει πιο δυνατός πόνος απ' αυτόν που προκαλούν οι ερωτευμένοι ο ένας στον άλλον Κόνολι Σ.
Δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ ερωτευμένων, όταν και οι δυο σιωπούν Τουρνιέ Α.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από το όμορφο πρόσωπο και δεν υπάρχει μουσική πιο γλυκιά από το ήχο της φωνής της αγαπημένης Λα Μπρυγιέρ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαφορετικό και ποικιλόμορφο στη ζωή απ’ τις ερωτικές περιπέτειες, παρ’ όλο που φαίνονται όλες ίδιες Ντε Λαγκλό Ν.
Δυό πράγματα νικούν τον έρωτα: Η φιλοδοξία του άνδρα και η φιλαρέσκεια της γυναίκας Μυσσέ
Εάν ένας ζωγράφος ήθελε να παρουσιάσει την αντίθεση μεταξύ έρωτα και αμαρτίας, την μεν αμαρτία θα την απεικόνιζε ντυμένη άσεμνα, τον δε έρωτα ολόγυμνο Σέγκιουρ
Εγώ προσωπικά τίποτε δεν γνωρίζω για το σεξ, αφού πάντα ήμουν παντρεμένη Γκάμπορ Ζ.
Είναι κακός εραστής ο άνδρας που σας ποθεί περισσότερο από ό,τι σας αγαπά Μαριότ
Είναι πολύ δύσκολο να ερωτευθείς σήμερα. Όλοι φεύγουν γρήγορα. Αν βρείς λοιπόν κάποιον, να σιγουρευτείς ότι είναι σωστός. Γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεις. Αμάντα Ληρ
Είσαι τόσο πολύ εναντίον της ζωής, που το σεξ έχει γίνει η μεγαλύτερη αμαρτία, επειδή είναι η προέλευση της ζωής. Εσύ είσαι τόσο νεκρωμένος, γι' αυτό το σεξ έχει γίνει η μεγαλύτερη αμαρτία Όσσο
Εκείνος που αγαπά δεν έχει ανάγκη να συγκρίνει. Όταν η σύγκριση μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας βγαίνει απ' το παράθυρο Χακί Γ.
Ένα αόρατο άστρο ανάμεσά μας δημιουργεί την έλξη της σάρκας. Κι αυτή η έλξη τους ήρωες και τους αυτόχειρες, την τέχνη και το έγκλημα. Σαρώνοντας κάθε φραγμό, σαν την τέλεια επανάσταση. [1] Δημήτρης Βάρος
Ένας προσκυνητής πήγε να ρωτήσει κάποιον σοφό να του δείξει το δρόμο των Σούφι κι εκείνος τον συμβούλεψε: Αν το μονοπάτι της αγάπης ποτέ δεν έχεις πάρει, πήγαινε κι ερωτεύσου. Μετά, έλα πάλι Τζαμι (1414-1492)
Έρως χωρίς στεφάνι, βάρκα χωρίς λιμάνι Ανώνυμος
Έρως ανίκατε μάχαν Σοφοκλής

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Καλημέρα παππουδια!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Καλά, μην φωνάζετε. Είμαι ακόμα υπό την επηρεια της μπυροκαταστασης με τον σπιπι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246

Συνημμένα

• IMG-e4cc1016caf441c6410b6124656ff0b4-V.jpg
    IMG-e4cc1016caf441c6410b6124656ff0b4-V.jpg
    178,3 KB · Εμφανίσεις: 12

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Την επόμενη φορά θα πάρω τον άστατο μαζι μου για φαγητό. Ειδα και επαθα να σε κάνω να φας.

και εγώ θα πάρω τον rod άλλη φορά μαζί μου για μπύρες
Είδα και έπαθα να σε κάνω να πιεις  :happy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Έχει αραξει εδώ και 3 μέρες στην παραλία μου και δεν λέει να ξεκουμπιστει. Έχει πλάκα να θέλει να την αγοράσει ο παλιοπουστας. :S
(Θα του στείλω την Ναταλι μου που ξέρει από αράπηδες Αραβες να δω τι θέλει  :think:)

Συνημμένα

• IMG_20190818_202539960_HDR~3.jpg
    IMG_20190818_202539960_HDR~3.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom