Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.092
- Πόντοι
- 2.606
Αχ να μπορούσες να μου δώσεις λίγο ύπνο :-
φαντάζομαι σε κανένα μήνα από τώρα θα κοιμάσαι λίγο παραπάνω.
Αχ να μπορούσες να μου δώσεις λίγο ύπνο :-
ναι ρε θειο...θα φυγει σημερα η πλεμπα που ειναι πανω και το παιρνω και ερχομαιθείο αυτό είναι για το κωλόμπαρο?
εκλεισα....
δευτερα πρωι θα ειμαστε μαρινα ζεας...
παρακαλω ολοι στα ποστα σας
φαντάζομαι σε κανένα μήνα από τώρα θα κοιμάσαι λίγο παραπάνω.
Ναι έτσι πιστεύω και εγώ.. καλά ήταν δόξα το Θεό!
ναι ρε θειο...θα φυγει σημερα η πλεμπα που ειναι πανω και το παιρνω και ερχομαι
μπραβο τζιμ...παντα τετοια και καλυτεραΝαι έτσι πιστεύω και εγώ.. καλά ήταν δόξα το Θεό!
μπραβο τζιμ...παντα τετοια και καλυτερα
θειο συναρμολογω τωρα ενα βομβα-μικροφωνο που σκαει στην μαπα εκφωνητη που λεει πανω απο 15 φορες το αστειακι "νικ δε (τερενς) κουικ Καλαθης"....σε μιση ωρα θα ειμαι οακα να το τοποθετησωθείο μόλις πάμε και το κωλόμπαρο θα μαζέψουμε όλο το (υπόλοιπο) χαρτί
κατάλαβα, πήγε πολύ καλά η σαιζόν...
θειο συναρμολογω τωρα ενα βομβα-μικροφωνο που σκαει στην μαπα εκφωνητη που λεει πανω απο 15 φορες το αστειακι "νικ δε (τερενς) κουικ Καλαθης"....σε μιση ωρα θα ειμαι οακα να το τοποθετησω
εσυ κανε σαλε κωλομπαρο στην αραχωβα για τον χειμωνα....μου πηρατε την ιδεα ρε γαμω τα πνευματικα μου δικαιωματα
πλωτο στην αραχωβα?εσυ κανε σαλε κωλομπαρο στην αραχωβα για τον χειμωνα....
μπραβο τζιμ...παντα τετοια και καλυτερα
εσυ κανε σαλε κωλομπαρο στην αραχωβα για τον χειμωνα....
γιατι ρε παπαρα?θα ειναι πρωτοτυποπλωτο στην αραχωβα?
θα μαζευομαστε και γυρω απο την φωτια να μας λεει ο μπλιτς ιστοριες.....θα φευγουν τρεχοντας τα κοριτσια με τα στρινγκ στο χιονιω ρε θείο είσαι θεός!
θα μαζευομαστε και γυρω απο την φωτια να μας λεει ο μπλιτς ιστοριες.....θα φευγουν τρεχοντας τα κοριτσια με τα στρινγκ στο χιονι
επιχειρηση ειπαμε να κανουμε και το γυρισατε στο καραμπαλικι..θα ψήνουμε και κανένα λουκάνικο από αγριογούρουνο και καμιά χοιρινή φαλτσέτα με κόκκινο κρασί, ούτε στον Αστερίξ τέτοια μεγαλεία!