blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Είναι ωραία στο Φάληρο
Εάν έμενα λεκανοπέδιο, θα επέλεγα Πειραιά και μάλιστα ένα υπερλούξ διαμέρισμα στην Καστέλα...
Είναι ωραία στο Φάληρο
τωρα θα μενεις στο σκαφος θειε μου....ειδες πως σε φροντιζω?Εάν έμενα λεκανοπέδιο, θα επέλεγα Πειραιά και μάλιστα ένα υπερλούξ διαμέρισμα στην Καστέλα...
τωρα θα μενεις στο σκαφος θειε μου....ειδες πως σε φροντιζω?
Στηρίζωτο σκαφος θα προσαραζει στον φαληρικο ορμο και θα φωταγωγητε σε καθε εντος εδρας ματς του θρυλου....
Έχετε λεφτά για τέτοια αγορά; Δεν πένεστε;Εάν έμενα λεκανοπέδιο, θα επέλεγα Πειραιά και μάλιστα ένα υπερλούξ διαμέρισμα στην Καστέλα...
Θα υπάρχουν θεραπαινίδες να σας φροντίζουν αγαπητέ...Εκεί έχει υγρασία, παιδί μου.
Θα με πιάσουν τα αρθριτικά...
Θέλετε να με ξαποστείλετε;;;
Έχετε λεφτά για τέτοια αγορά; Δεν πένεστε;
θα σου βαζω σακουλακια σιλικονης στης τσεπες να την αποροφουν...θα στα αλλαζω καθε μερα δε γιατι θα τα τρωνε τα καβουρια :S :S :SΕκεί έχει υγρασία, παιδί μου.
Θα με πιάσουν τα αρθριτικά...
Θέλετε να με ξαποστείλετε;;;
Θα υπάρχουν θεραπαινίδες να σας φροντίζουν αγαπητέ...
θα σου βαζω σακουλακια σιλικονης στης τσεπες να την αποροφουν...θα στα αλλαζω καθε μερα δε γιατι θα τα τρωνε τα καβουρια :S :S :S
θεραπαινίδεςΘα υπάρχουν θεραπαινίδες να σας φροντίζουν αγαπητέ...
Θα υπάρχουν θεραπαινίδες να σας φροντίζουν αγαπητέ...
Με τα ψίχουλα που θα τους δίνει (αν τους δίνει) ο γερο-Μπλίζ ο οποίος διαρκώς πένεται,
θα καταντήσουνε θερα-πενίδες... :S
εχεις????Ημείς να πενόμεθα;;;
Το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας;;;
Αχά! Ώστε δεν πένεσθε; Η αποκάλυψη της χρονιάςΗμείς να πενόμεθα;;;
Το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας;;;
Θα είναι όρος στο συμβόλαιό τους να μη σας αποφεύγουν...Τα θήλεα με αποφεύγουν ...
Με τα ψίχουλα που θα τους δίνει (αν τους δίνει) ο γερο-Μπλίζ ο οποίος διαρκώς πένεται,
θα καταντήσουνε θερα-πενίδες... :S
εχεις????
δωσε μια 300 να παω για κατι χαρτια που θελουν για το μπαρ
Ωραία λέξη κι ακόμη πιο ωραία πράξη ;)θεραπαινίδες
καιρο ειχαμε να ακουσουμε ωραια λεξη
Φάσκετε κι αντιφάσκετε αγαπητέ...Πένομαι, παιδί μου.