κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.929
- Πόντοι
- 19.795
ο Κος Κωλόγερος είναι ειδικός και στα στιχάκια και στα κωλαράκια
εγώ πάλι έχω μαύρα μεσάνυχτα και από τα δύο
Εγώ είμαι πάνθηρας, τέλεια και παύλα.
γαμω τα μουνάκια, φωνάζουν αχ καύλα,
κωλο-γερος φίλοι μου, δεν θελω να γίνω,
και πάνθηρας αγριος για παντα θα μείνω.
Αυτά είναι κακοήθειες που δεν ανταποκρίνονται ουδόλως στην πραγματικότητα η οποία είναι σαφώς πιο τραγική :-Από έγκυρες πηγες έμαθα ότι ο πορνοθετης μας έφαγε πάλι χυλόπιτα από την Κα. Πίτσα
Ο κ. Ευλαμπιος την έχει μεγάλη τη σύνταξη γήρατος συν ότι έχει και δεύτερη σύνταξη από ασφαλιστικό όμιλο!
Πληροφοριες οτι ο πορνοθετης μας γυρνάει τους δρόμους με το αμάξι έχοντας τη μουσική στη διαπασών με τραγούδια της πλεμπας κρίνονται τουλάχιστον κακόβουλες
Μεσιέ μου καλησπέρα.
Με πρόλαβες στην κριτική της Σόνιας και θα έγραφα ακριβώς όσα αναφέρεις κι εσύ! Ταύτιση!!!
Αυτά είναι κακοήθειες που δεν ανταποκρίνονται ουδόλως στην πραγματικότητα η οποία είναι σαφώς πιο τραγική :-
τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται
σε ευχαριστω καλε μου φίλε για το σχολιο σου στην κριτική μου
το γεγονός ότι προέρχεται από εσένα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα
κάπως έτσιΌταν λες πιο τραγική εννοείς κάτι τέτοιο
Προσωπικά πολυ χαίρομαι όταν ειδικά εδώ μέσα συναντώ συνοδοιπόρους με κοινό τρόπο συμεριφοράς. Από τις κριτικές σου διακρίνω έναν εκλεκτό άνθρωπο που και ευγενής είναι και παίρνει το κάτι παραπάνω με το σπαθί του. Και αυτό ή το έχεις ή όχι. Δεν είναι τέχνη....δε μαθαίνεται! Σου αφιερώνω τις δύο επόμενες κριτικές μου που θα ανέβουν.
κάπως έτσι
Κι η ερημιά έχει 7 πετσιά...
Αφιερωμένο στην Κα. Πίτσα από τον bliz
Που είσαι αγόρι ερωτιαρικο;; Έχουμε κανα τρίο τώρα
Λιώνω στη ζέστη και τον έρωτα!!! Για τρίο μπα..... δεν είναι εποχές για νοσοκομεία και εντατικές!
Κι όμως κανεις τρίο
Δυο παρούσες και μια στο μυαλό