sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
πές τη μπαρίστα να γεμίσει το ψυγείοΟΚ όπως το θέλει το κορίτσι
πές τη μπαρίστα να γεμίσει το ψυγείοΟΚ όπως το θέλει το κορίτσι
πές τη μπαρίστα να γεμίσει το ψυγείο
Από αυτόν δεν γλιτώνει είτε το γεμίσει είτε όχι :-Όχι δεν της λέω τίποτα...
Θα της το πει ο Νικόλας και δεν θα το έχει γεμάτο και γιαυτο θα τη γαμησει
Από αυτόν δεν γλιτώνει είτε το γεμίσει είτε όχι :-
Αυτό φοβάμαι και εγώ...
Λοιπόν καλά τα είπαμε και χάρηκα που ζείτε
αλλά δυστυχώς έχει πολύ ζέστη και υπάγω για βόλτα
Τα λέμε
Λοιπόν καλά τα είπαμε και χάρηκα που ζείτε
αλλά δυστυχώς έχει πολύ ζέστη και υπάγω για βόλτα
Τα λέμε
Από μικρός φαινοσουνα ότι θα μεγαλωσεις Εσύ όμως παραμεγαλωσες. 25 εκ. ρε πουστη μου; ( με την καλή έννοια το πουστη μου )Στην 2α λυκείου γίνεται μια κομπλα στην τάξη μας όπου φουσκώνουμε ένα προφυλακτικό και το πετάμε προς τα κορίτσια
Αυτά τρελαίνονται και ουρλιάζουν
Πιάνει το μπαλόνι η δασκάλα και πάμε για αποβολή...
Ο λυκειάρχης ενώ υπήρχαν 2 πολύ μεγαλύτερα «κωλοπαιδα» από εμένα γυρνάει και μου λέει:
Τζίμη εσυ ήσουν πίσω από όλο αυτό ε;;
Που κατάλαβε ο πουστης ότι εγώ έφερα το προφυλακτικό στην τάξη και έδωσα την ιδέα να το φουσκωσουμε δεν μπορώ να καταλάβω
Αρα μου έβγαλε τη ρετσινιά ότι «κινώ τα νήματα» σε ότι σκανδαλιά γινόταν στην τάξη
Λοιπόν ας κάνουμε μερικές καταδοσεις έτσι για να παει καλά η μερα
Ο επονομαζόμενος και Λατίνος εραστης έκανε καταδρομική υψηλού επιπέδου
Εκκινηθεί με πληρη μεθοδικότητα και μυστικότητα! Αυτό που λέμε «να μην ξέρει η δεξια τι ποιει η αριστερά»
Εκτός του ότι γύριζε τα μπιτσομπαρα όλη μερα, χόρευε σαν το αρκούδι, γευματιζε στα καλύτερα ουζερί της παραλιακής, έκανε full sightseeing of the town στην κορασίδα, διέμενε εις 5αστερο ξενοδοχείο της Γλυφαδας... έριχνε και 3 τεμάχια ημερησίως
ΥΓ: υπάρχει φωτογραφικο υλικο που δύναμαι να προσκομίσω εις την Μονομελή Εξεταστική Επιτροπή (όταν γυρίσει ο γεροτραγος από τα λασπόλουτρα)
Τσου ρε Λάκη...που πας τώρα με ποταπά μέσα να ανέβεις πάλι στην ιεραρχία.... :thebigfinger:Αύριο θα υπάρξουν νεότερες καταδοσεις για φρέσκο ερωτευμένο μελος του νήματος που θα συναντήσει κορασίδα (άφαντη ακόμη από τα μάτια του απλού κοινού) εις 4αστερο ξενοδοχείο του κέντρου!
Η συνάντηση θα λάβει χώρα απόψε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες και θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές!
Μεγαλος ερωτας
Όλα έχουν δρομολογηθεί πλήρως με τις ευλογίες του υποφαινόμενου :-
Ας ευχηθούμε όλοι καλά βόλια στον κύριο
Μόνο για εμένα και τον Sith δεν έχεις να πεις κουβέντα...Το εχω ξαναπεί...
Μου αρέσει πολύ ο πάτος του βαρελιού και εκεί θέλω να παραμείνω!!!
Δεν μου λες Πίπη να καταδοσω και εσένα τώρα που πήρα φορα;;;
Τσου ρε Λάκη...που πας τώρα με ποταπά μέσα να ανέβεις πάλι στην ιεραρχία.... :thebigfinger:
Καλημέρα πέρα ως πέρα...
Από μικρός φαινοσουνα ότι θα μεγαλωσεις Εσύ όμως παραμεγαλωσες. 25 εκ. ρε πουστη μου; ( με την καλή έννοια το πουστη μου )
Τσου ρε Λάκη...που πας τώρα με ποταπά μέσα να ανέβεις πάλι στην ιεραρχία.... :thebigfinger:
Καλημέρα πέρα ως πέρα...
Μόνο για εμένα και τον Sith δεν έχεις να πεις κουβέντα...
Καλημέρα
το φθινόπωρο που θα αρχίσει τα τουρ θα βρεθεί πάλι στη θέση που του αξίζει (στο πάτο) :S
Μαζί θα είμαστε
Πες το ψέμματα
Καλώς τον τον Λατίνο εραστή των 5 Ηπείρων...Καλημέρα
το φθινόπωρο που θα αρχίσει τα τουρ θα βρεθεί πάλι στη θέση που του αξίζει (στο πάτο) :S
Καλώς τον τον Λατίνο εραστή των 5 Ηπείρων...