iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Τη νύφη την ξέρουμε;όχι σαν και εσάς με την σαγιονάρα και το χλιμπι χλιμπι στα δάκτυλα τον ποδιονανε
Τη νύφη την ξέρουμε;όχι σαν και εσάς με την σαγιονάρα και το χλιμπι χλιμπι στα δάκτυλα τον ποδιονανε
Πότε συμπληρώνει 24 ώρες;έχε χάρη που δεν θέλω να σε πάρω από τα μουτρα ακόμα δεν γύρισες
Θα σου πω άλλη ώρα ;)έχε χάρη που δεν θέλω να σε πάρω από τα μουτρα ακόμα δεν γύρισες
προσεχε που ξαμολας τα βυζα σου γιατι εχουμε εδω κομαντα στο σαη που τα βγαζουν ολα στη φορα στο θρεντ ματι στις παραλιες να ξερειςέσκασες ε; ε και εμένα μου έλειψες
Θα σου πω άλλη ώρα ;)
Θα ήρθε κανένα call girlγιατί ? τώρα σε έπιασε κόψιμο
Θα ήρθε κανένα call girl
Ναι, καλά, απλά βαρέθηκε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα...τι call girl
χθες μας έλεγε ότι τον έρεψε η λεγάμενη και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του
Μπα, μιλάμε και με πμ αν θες να ξέρεις
Καλά διαβάζω τι λέτε για μένα
Καλά διαβάζω τι λέτε για μένα
Καλά πείτε ότι θέλετε, γκόμενα πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ >Μπα, μιλάμε και με πμ αν θες να ξέρεις
θα σου κάνω το μαρτύριο του Τάνταλου...
θα πώ στον Νικοσθένη να σε κάνει mute και μετά θα αρχίσω να λέω ότι μας είπες χθες με όλες τις πικάντικες και σπαρταριστικές λεπτομέρειες
Είναι συγγενής με την Δεν υπάρχει Μανάρι;Καλά πείτε ότι θέλετε, γκόμενα πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ >
Υπάγω σε κάτι εργασίες
θα σου κάνω το μαρτύριο του Τάνταλου...
θα πώ στον Νικοσθένη να σε κάνει mute και μετά θα αρχίσω να λέω ότι μας είπες χθες με όλες τις πικάντικες και σπαρταριστικές λεπτομέρειες
Α, τώρα έγιναν δύο; Τη λακέρδαααα...αυτό είναι bullying
εντάξει κάνα δυο καυλάκια έριξα μη το κάνουμε θέμα
Ακριβώς, το βρήκατεΕίναι συγγενής με την Δεν υπάρχει Μανάρι;
Ακριβώς, το βρήκατε
πάω τώρα, τα λέμε αργότερα
φοβάσαι μην τα δουν άλλοι; ε δεν θα κλειστώ και στο σπίτι δηλαδήπροσεχε που ξαμολας τα βυζα σου γιατι εχουμε εδω κομαντα στο σαη που τα βγαζουν ολα στη φορα στο θρεντ ματι στις παραλιες να ξερεις