Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
:hi: ετελέσθει έντονη πρωκτική συνουσία με την Angie  :fuck2: από το 2% των κορασίδων που χύνουν με πρωκτικό σεξ.  :respect:

Οσα παππούδια θέλουννα δουν το κωλί της  :headbaning1: από τις ΙΧ φωτό που έβγαλα  :wanker: :erection: , στείλτε pm το email σας (εάν δεν το έχω)

Μου είπε ότι μπορώ να τις δείξω σε φίλους  :rockon: ,αλλά να μην τις ποστάρω στο bou >:( - σεβόμαστε ....

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
:hi: ετελέσθει έντονη πρωκτική συνουσία με την Angie  :fuck2: από το 2% των κορασίδων που χύνουν με πρωκτικό σεξ.  :respect:

Οσα παππούδια θέλουννα δουν το κωλί της  :headbaning1: από τις ΙΧ φωτό που έβγαλα  :wanker: :erection: , στείλτε pm το email σας (εάν δεν το έχω)

Μου είπε ότι μπορώ να τις δείξω σε φίλους  :rockon: ,αλλά να μην τις ποστάρω στο bou >:( - σεβόμαστε ....
Επικίνδυνες συγκινήσεις αγαπητέ για την ηλικία μας :)
Αλλά ΑΞΙΟΣ!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Ντούπου -ντούπου νύχτα μέρα δουλεύει το γεωτρύπανο  :headbaning1:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.781
Πόντοι
2.606
ωρα να βγαλω τα ποδαρια απ το τομ φορντ και να βαλω το δεξι το χερι στο μπεταντιν θα χουμε δουλεια  :tooth:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
ωρα να βγαλω τα ποδαρια απ το τομ φορντ και να βαλω το δεξι το χερι στο μπεταντιν θα χουμε δουλεια  :tooth:

Είσθε σατανάς ...  :S :S :S ούτε να προλάβω να γράψω κριτική ... το χέρι μου μπήκε πιο βαθιά και από πρωκτολόγο,
αφού είχα περάσει την τρίτη φάλαγγα και το στριφογύριζα, "άσε το χέρι σου φέρε τον πούτσο σου και γάμησέ με" είπε τραβώντας με από τα κωλομέρια δυνατά για να πιάσω πάτο ... στον πάτο (της)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.781
Πόντοι
2.606
Είσθε σατανάς ...  :S :S :S ούτε να προλάβω να γράψω κριτική ... το χέρι μου μπήκε πιο βαθιά και από πρωκτολόγο,
αφού είχα περάσει την τρίτη φάλαγγα και το στριφογύριζα, "άσε το χέρι σου φέρε τον πούτσο σου και γάμησέ με" είπε τραβώντας με από τα κωλομέρια δυνατά για να πιάσω πάτο ... στον πάτο (της)
τυπε να φανταστω εβαλες και καποτα  :grin:
long-sleeve-disposable-gloves-500x500.jpg

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Εικοτολογώ ότι σε σπήλαιο η είσοδος θα ήτο πιο δυσκολη παρά εκεί  :2funny:

Στην αρχή κώλωσα να σου πω την αλήθεια

"Extras??" - "maybe I said depends on the mood" - "which kind of extras?" - "anal" - " I ... do not know ... maybe, και έβαλε το χέρι κάτω από την πετσέτα να εξακριβώσει μια και μόλις είχα βγει από το μπάνιο "

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Στην αρχή κώλωσα να σου πω την αλήθεια

"Extras??" - "maybe I said depends on the mood" - "which kind of extras?" - "anal" - " I ... do not know ... maybe, και έβαλε το χέρι κάτω από την πετσέτα να εξακριβώσει μια και μόλις είχα βγει από το μπάνιο "
Ωχ αδερφέ...σε γκόμενα με την ταμειακή στο χέρι έπεσες;  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom