NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
...
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. οδεύουμε σήμερα προς Ζάρακες αρκετά τεμπελιασαμε στο Καλεργο..
Κουρασμένες καλωδιακές καλημέρες...
.... καλημέρα, χειρότερος και από μηχανότρατα είσθε, WANTED θα σας βάλουν χταπόδια, ψάρια και τα συναφή ...
... νάτα μαςςςς τι ακριβώς κάνατε ( ) και κουρασθήκατε ?
καλημέρα, πόρνοι, πσαράδες, κωλολάτρεις και τα συναφή απόβλητα του διαδικτύου ...
Ποια παραλία είναι αυτή να μην πάμε;Και ο μπλιζ δεν πάει πίσω...
Έχει πεταχτεί έως την πλαζ σήμερα και το θέαμα που έχει μπροστά του απλά «δεν υπάρχει»...
Όπως λέμε «δεν υπάρχει Μανάρι»...
ειμαι σπιατζια καπριτσιολι παρκαρω το ρειντζ ροβερ εξω απ το μπιλιονερ μπιτς κλαμπ και ετοιμαζομαι να μπκουκαρω να γευτω αρμαν ντε μπρινιακ ρουζ πανω σε φιλιπ σταρκ ξαπλωστρα αγναντευοντας το απεραντο γαλαζιο υπο τους ηχους μπουντα μπαρ και χαζευοντας αγγελακια της βικτωρια σικρετ
πραγματικοτητα
ειμαι λουτσα παρκαρω λαντα νιβα φοραω σαγιοναρα απο λιντ με καλτσα ασπρη εχω παρει μαζι ψυγειο με μπυρες 2 ευρω η 12αδα
ετοιμαζομαι να μπηξω κονταρι ομπρελας διαφημιστικης απο τσιπς τσακιρης και να απλωσω πετσετες κλεμμενες απο ξενοδοχειο ημιδιαμονης και να αγναντεψω χοντρες με ταπερ να ταιζουν μουλικα και τριχωτους να απλωνουν παρθενο αγουρελαιο σιτεμενους κωλους υπο τους ηχους του νικου δανδωλου και χορευω σε πιστες
ζωαρα
Ποια παραλία είναι αυτή να μην πάμε;
...ποιος θα κανει κανα λαθος να τσιμπισει τρακα μεζεδακι ;;....οεεεοοο ;;...Και ο μπλιζ δεν πάει πίσω...
Έχει πεταχτεί έως την πλαζ σήμερα και το θέαμα που έχει μπροστά του απλά «δεν υπάρχει»...
Όπως λέμε «δεν υπάρχει Μανάρι»...
Δεν τρώγονται τέτοια γκομενάκια φίλε μου, με τίποτα όμωςΔεν μου λέει για να μην πάνε να του φάνε τα γκομενακια
Μην κοιτάς που δεν είναι του γούστου σου... κάποιοι αλλοι τρελαίνονται για τέτοια μωρά :S :S :S